Keresés

Aktív témák

• Mr.Skyline

senior tag

Na hi!
    Megvettem a kártyát!
    Connect3D ATi Radeon 9600XT 128MB
    még semmit nem csináltam vele akarom mondani se teszt se game se semmi ugyhogy most ennyi na megyek azt örülök
    ja és ugy néz ki a system error megszünt!
    :DD

• Mr.Skyline

senior tag

Szóval megint én vagyok aki nyitotta ezt a topic-ot és egyébként AGP-s
    azon kivül teszteltem a gépet az EVEREST-el (Aida utódja), és a Bios részlegnél azt irja az utolsó sorban, hogy kettő évnél régebbi a videó bios-om szükség esetén frissítsem, a proci tök mindeggy huzva van-e vagy nem akkor is csinálja a memóriát másik géppbe is leteszteltük semmi probléma nincsen vele, ugyhogy tuti a vidkari a szar, vagy valami baja van vagy nem tetszik neki hog engedélyezve vannak a bios-omba a 8x AGP stb.... ami a mostnai videókártyákhoz van amugy jövöhéten megveszem a vidkarit, elvileg sőt biztos, hogy egy Connect3D ATi Radeon 9600 XT-lesz, erről mi a vélemyény?

• Mr.Skyline

senior tag

Sziasztok! van egy kis problémám elöszöris felsorolnám a tudni valókat:
    ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap
    AMD Athlon 2500+ (Barton)
    CoolerMaster Aero 7 Lite hűtő
    PC 3200 (400Mhz) 256 MB TwinMOS ram
    Seagate Barracuda 80 GB S-ATA
    S3 Savage 4 16 MB videókártya (szerintem ez lesz a gond)

tudom kicsit furcsa egy ilyen gépbe egy ilyen videókártya, de még nem jött össze a lóvé a 9600XT-re!

Szóval az a gondom hogy megáll a gép kb 10mp-re az egér eltünik azután visszajön de 640x480 as felbontásba és 16 color-ba, ezenfeül kapok egy üzenetet:
    Microsoft System detected and recovered from a dive failure.
    Please save your work and reboot to restore full functyonality.
    az igazság az hogy már most is éppen igy irok, én arra gondoltam hogy eljárt az idő efelett a videókártya felett ami nem vitás, csak biztos akarok benne lenni, hogy tényleg a videókari csinálja e ezt mert ha nem akkor nem tom mit csinálok

Előre is köszönöm a hozzászólásotokat

Aktív témák