- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferand1979
újonc
válasz
Döglött Róka #743 üzenetére
értemén, hogy kell még tanulnom. Nem 0 a domainos ismeretem, csak nagyon alapszintű.. De ettől még a két problémával találkoztam.. Nem találok rá megoldást.. És a volt rendszergazda is, aki létrehozta, ő sem talált rá megoldást..
Gondoltam megkérdezem... hátha valaki tud ebben segíteni...
Eddig egy értelmes választ sem kaptam, tehát nem találkozhatott senki ezzel a problémával? -
ferand1979
újonc
válasz
Döglött Róka #741 üzenetére
jo-jó.. de mi lenne a megoldás? Hogyan induljak neki?
Minap is egy W10-es oprendszerű, távoli gépet csatlakoztattam a domainhoz.. Szívtam néha a jobb egér hiánya miatt.. Néha a kikapcsolás gomb hiánya miatt.. És egy idő után egyszercsak beállt.. Most jól működik... De ehhez kb 50-szer kellett ki -belépkednem, újraindítanom a gépet. Nem ismerte fel először a távoli ip átjárót.. Majd a hitelesítéssel bajlódott.. Nyomtató drivere... stb... -
ferand1979
újonc
Sziasztok!
W2012 server, kb 50 távoli klienssel (terminalos) és 40 helyi klienssel megáldott hálózatot örököltem, a korábbi rendszergazdától.. Nem vagyok nagy szakember a szerver területen.. De mégis szeretnék 1-2 dolgot megoldani
- Jelentkezik egy olyan hiba a domainba jelentkezőknél (Kliensek: W8, W8.1, W10), hogy néha nincs jobb egérgomb lehetőség, ill. néha nincs kikapcsoló gomb lehetőség a start menüben (és ez random jelentkezik, 3-5-7 újraindítás, domainba való bejelentkezésnél).. Ezt hol lehetne beállítani, hogy ilyen ne forduljon elő? A kikapcsolás lehetőséget, ill az újraindítás lehetőséget áthidalom "parancsikonok" segítségével, shutdown -s, -r-rrel.. De a "jobb egérgomb" hiánya már problémákat okoz, egyes ikonok, programok konfigurációjánál...
- Másik problémám a távolról való nyomtatás, azaz Terminalban dolgozva, van olyan újonnan hozzáadott munkaállomás, aminél néha lehet nyomtatni, néha nem.. Driver és nyomtató azonos a többihez képest.. Nem ez a probléma... Még a terminalba való bejelentkezésnél fel is veszi a nyomtatót... Ámde elküldi valahova a nyomtatást... amit nem találok.. Valaki, elvileg hozzáértő, azt súgta, hogy az UAC beállításokat keressem és ott a nyomtató és munkaállomások összeköttetését kell engedélyezni... De nem az a gond, hogy egyáltalán nem ment, hanem az, hogy néha ment, néha nem.. ÉS most az a kategória, hogy 1-2 gépen (új munkaállomás) jelenleg nem megy...Help please
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest