- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Igen, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, mindkét esetben egy Hyper-V alatt futó Windowsról van szó, tehát licenszügyileg nincs gond. A régi 2008-ason van 200 RDS CAL-unk, ennek egy részét szeretném átmozgatni az új, már beaktivált RDS szerverre. Ezt szeretném külső segítség nélkül elvégezni, innen elvesz, oda áttesz, de ha nem, akkor telefonos segítséggel, úgy, hogy a régi szerver is aktív maradjon. Tehát két aktív RDS szerver különböző zónákban és a 200 RDS CAL mondjuk 100-100-ra szétosztva. Így leírva nem bonyolult :-)
-
looser
addikt
Szia, igen, a role telepítve van, közben sikerült beszélni egy hölggyel az MS aktivációs vonalon, ő segített aktiválni az új szervert. Migráció esetén olyasmire gondoltam, mint pl. egyes hw kulcsos vagy meghatározott alkalommal telepíthető szoftvereknél, amikor revoke-olni kell a régi gépről a licenszt (amit visszaír floppyra, usb kulcsra, interneten stb.) és az új gépre beaktiválja. A hölgy szerint ez megoldható, de inaktiválnom kell a másik szervert (?!?...lehet, hogy rosszul értettem) és akkor lehet áttenni. Ezt - gondolom, mivel a másik gép kilát az internetre - lehet online revoke-olni, de én semmiképpen sem szeretném megszüntetni egyelőre, csak az licenszek (RDS CAL) egy részét szeretném áttenni, ez gondolom telefonálás vagy internet nélkül is megoldható, házon belül. Szerintem túlmagyaráztam :-))
Lejárt az enterprise szerződésünk, de a meglévő RDS CAL-ok gondolom átvihetők még, nem? -
looser
addikt
Sziasztok!
2008 SP2-ről szeretném a Terminal Service License CAL-ok egy részét átmigrálni 2012 R2-re. Van 2x50 és 1x100 licenszünk, egyelőre próbaképp az egyik 50-es csomagot. Ez lehetséges, vagy csak egyben és meg kell szüntetnem a jelenlegi konfigot? Az új szerver másik zónában van, tűzfalat még nem fúrtunk, csak az elvi lehetőséget kérdezem.
Köszi & üdv!
-
looser
addikt
Sziasztok, tudtok ajánlani ingyenes eszközt 2012 szerverhez mentéshez? Arra lenne szükség, hogy tökéletes másolat készüljön egy kikapcsolt rendszerről, ami a vason lévő rendszer bármiféle sérülése esetén bitről-bitre visszaállítana mindent. Pld. bootolható médiát készítene és akár másik gépre, de akár egy - a szerverre dugott usb diszkre - készítené a klónt.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest