- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Hogyan tudom egy csoportnyi felhasználóról lekérdezni, hogy távolról be tud-e jelentkezni?
Eljutottam a SeRemoteInteractiveLogonRight jogosultságig, de powershell-el valahogy nem hoz le eredményt, ha a feladathoz talált "UserRights" powershell komponenst használom.Egyéb ötlet valakinek?
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Erre választ, valaki?
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A jobboldali charm bar -t - leginkább, a jobb alsó sarokra vonatkozóan - 3rd party app használatát kivéve - ki tudom valahogy kapcsolni? (nagyon zavaró, hogy a sarokban lévő show desktop-ot használnám, de "fölé" megkapom ezt a "fekete izét")
-
MrCsiT
addikt
válasz
adidas4death #429 üzenetére
Egyszerű ok: a régóta belogolva lévő kolléga másik gépen jelszót cserélt? Ha igen, logoff/logon megoldja.
-
MrCsiT
addikt
válasz
VeryByte #420 üzenetére
A frissítési metódus valóban az, hogy az egyiken áll a szolgáltatás és ott frissül, addig a másikon működik, de egyszerre nem lehet leállítani, hiszen ennyi erővel mehetne egy szerverről is.
Viszont, ha a cserélt szerviz hibásan működne indításkor, akkor ne tudjon költözni, ehhez kellene a megoldás, de nem szeretném ezért kivenni a cluster-ből. -
MrCsiT
addikt
fenti hsz kérdésére:
Van egy failover clusterem. Bizonyos szoftverkomponensek cseréjénél, ideiglenesen fel szeretném függeszteni a failovert, azaz, hogy akkor se kezdjen el átköltözni az adott szolgáltatás, ha nem tud elindulni.
Hogyan tudom ezt a leg praktikusabban megtenni?Tud valaki segíteni?
-
MrCsiT
addikt
Windows Firewall with Advanced Security irányába nézelődnék: lehet, hogy nincs engedélyezve a remote csatlakozás a belső hálón kívüli gépekről?
MÁS:
Van egy failover clusterem. Bizonyos szoftverkomponensek cseréjénél, ideiglenesen fel szeretném függeszteni a failovert, azaz, hogy akkor se kezdjen el átköltözni az adott szolgáltatás, ha nem tud elindulni.
Hogyan tudom ezt a leg praktikusabban megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest