- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Steph88 #1211 üzenetére
Szia,
Ahogy már mondták, 2 DG nem jó, akkor egyik már nem default ... Csak a net felé legyen. Belülről azért megy ddns névvel is, mert a routered nat loopbackel, észreveszi h belülről jön a request és visszairányítja lan irányba.
Kérdezték már, de nem válaszoltál, a te routereden kívül van szolgáltatói router is? A router (bármelyik) nem rendelkezik véletlen beépített vpn funkcióval? Ha igen, azt kapcsold ki, mert különben a dmz ellenére is magára irányítja a kintről jövő vpn requesteket. -
Magnat
veterán
válasz
szallasi007 #1177 üzenetére
SZia,
köszi a tippeket, sajnos a modify és az öröklés kikapcs nem működik (azokat próbáltam), access based enumerationt még nem próbáltam, még futok vele pár kört csak azóta nem tudtam ezzel foglalkozni, mert bedőlt pár más dolog is amik fontosabbak lettek
-
Magnat
veterán
Üdv,
nem igazán 2012 specifikus, de azon nem tudom megoldani (illetve R2-n) ... adott egy könyvtárstruktúra, aminek egy ágának x-edik mélységében levő alkönyvtár 2 file-jára kell kiadnom vkinek rw jogot úgy, h a többi file ne legyen olvasható sem. Eddig úgy csináltam, h a fileokat tartalmazó és az összes fölötte lévő könyvtárra adtam az adott usernek olvasási jogot csak arra a mappára és az adott fileokra pedig rw-t. Így elvileg biztosított a bejárás és file szerkeszthetőség is. Ennek ellenére ha megnyitja a user a filet és próbálja menteni, jogosultsági hibát dob a rendszer és kéri, h kontaktáljon az adminnal. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest