- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
donatel
tag
Az SCCM 2007 az SQL Server 2008-at támogatja?
-
donatel
tag
Hali!
Nem tudtok valami linket ahonnan le lehetne tölteni a System Center Configuration Manager 2007-et?
-
donatel
tag
Hali!
Az hogy lehet megvalósítani hogy egy Windows Szerveren lévő mappa tartalma, a fájlai (pl. felhasználók mappái) állandó szinkronban legyenek másik négy Windows szerverrel (ugyanabban a mappában).
-
donatel
tag
Hogyan lehet az scom 2007 r2-be a favorite views-ba rules-okat berakni, ahogy a videóban. Nekem nincsenek ilyen rules-ok ott mint pl. memória vagy ftp, asp.net, active server stb.
-
donatel
tag
válasz
kraftxld #3653 üzenetére
A network discovery & file sharing be volt kapcsolva. Most kikapcsoltam a desktop-on és ugyanaz a hiba az agent telepítésénél. Bár erre szükségem lenne a dektopon, mert a user ennek segítségével tudja elérni a server-2-n lévő mappáját( a felhasználók dokumentum mappáját átirányítottam a csoportházirendben)
Ezzel kapcsolatban leírnád hogy mit és hol kellene megnézni a szervereken ill. a desktopon:
RPC server unavailable, valszeg a tűzfal fogja, vagy rossz profilt alkalmaz a domain helyett
-
donatel
tag
Hali!
A System Center Operation Manager 2007 R2-ben az agend managed menüben a discovery wizarddal próbálok az ügynököt telepíteni egy cliensre/munkaállomásra. A discovery megtalátlja a clienst, de az ügynök telepítésénél az alábbi hibát irja ki:
A szervereket is megtalálta és azokra sikeresen telepítette az ügynököket. A hálózat egy virtuális hálózat vmware-ban. felépítése:
1. main-server: AD, DNS, DHCP
2. server-2: File server, Printer server, IIS --> erre telepítettem a system center operation managert
3. hyper-v server: hyper-v4. desktop-1: windows 7
miért nem tudja a desktopra feltelepíteni ez ügynököt?
-
donatel
tag
Server 2008-ban a Kiszólgálókezelőben lehet e törölni az eseménynapló - egyéni nézetében a felügyeleti események valamint a kiszolgálói szerepkörökben (fájlkiszolgáló, nyomtató és dokumentumszolgáltatások, webkiszolgáló) lévő naplófájlokat. Ha igen akkor hogyan.
-
donatel
tag
Csoportházirendben be lehet azt állítani a hálózatban egy desktopra, hogy a számítógép->hálózatnál ne kérdeze meg a hálózatfelderítés és fájlmegosztás bekapcsolását hanem az autómatikus legyen a csoportházirenden keresztűl?
-
donatel
tag
Hali!
Van egy virtuális kis hálózatom vmware workstation-ban, a következők szerint:
1. Fő szerver: Server 2008R2 Core ,amelyre telepítve van: AD, DNS, DHCP
2. Második szerver: Server 2008R2 ,amelyre telepítve van: Fájlszerver, Webszerver, Nyomtatószerver
3. Desktop 1: Windows 7 amelyre felraktam a Remote Server Admininstration ToolsA nyomtatószerveren telepítettem egy alkalmi nyomtatót LPT1 porton. Majd ezt a nyomtatót központi telepítés csoportházirenddel a Default Domain Policy-ban akartam telepíteni mind felhasználóként mind számítógépenként. Az alábbi két hibát hozta ki:
Nem sikerült központilag telepíteni a nyomtatókapcsolatot (\\SERVER-2\LPT1 Nyomtató) a felhasználónként csoportházirend-objektumra (Default Domain Policy). A megadott tartomány vagy nem létezik, vagy nem lehet csatlakozni hozzá.
Nem sikerült központilag telepíteni a nyomtatókapcsolatot (\\SERVER-2\LPT1 Nyomtató) a számítógépenként csoportházirend-objektumra (Default Domain Policy). A megadott tartomány vagy nem létezik, vagy nem lehet csatlakozni hozzá.
Pedig a gépek tartományban vannak, pingelni tudom őket és egymást.
-
donatel
tag
Hali!
Van egy virtuális kis hálózatom vmware workstation-ban, a következők szerint:
1. Fő szerver: Server 2008R2 Core ,amelyre telepítve van: AD, DNS, DHCP
2. Második szerver: Server 2008R2 ,amelyre telepítve van: Fájlszerver, Webszerver
3. Desktop 1: Windows 7 amelyre felraktam a Remote Server Admininstration ToolsA desktopon lévő Kiszolgálókezelővel rácsatlakozom a fő szerverre és az AD users and computers-ben a felhesználónál be szeretném állítani hogy csatlakoztasson fel egy meghajtót a felhasználó nevével amely a második szerver egy mappájára mutat. Ezt a felhasználó Profil fülén meg is tettem:
Meghajtóbetűjel: H Csatlakozott mappa: \\server-2\workers\%username%
A következő hibát írja ki:
A kezdőmappa nem hozható létre a következő okból: A hálózatnév nem találhatóMi lehet a gond?
Korábban azt már megcsináltam, hogy a csoportházidrendben a felhasználók dokumentum mappáját át irányítottam egy users documents nevű mappába (Felhasználó konfigurációja / Windows beállításai / Mappa átirányítás / Dokumentumok -> Tulajdonságok).
-
donatel
tag
meg lett összekevertem a technetklubbal
-
donatel
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tavaly még a Netacademia.hu-n voltak anyagok (pdf, ppt, videók) Windows serverekhez 2003, 2008 és másokhoz amiket le lehetet tölteni. Ezeket lel lehet most valahonnan tölteni? Meg vannak ezek még valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest