- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ige
csendes tag
válasz
kraftxld #2442 üzenetére
AD-t sem tudom hasznalni, mivel nincs tartomany amihez tudnek kapcsolodni. OU es DC nem sokat mond. a google-t ember nem hasznalta egy nap ennyit mint en. vagy rosszul keresek vagy alapvetoen rosszul allok az egeszhez nem tudom.
nincsenek rendszergazdai ismereteim, szvsz az alapoktol kellene kezdenem, de nincs ra ido. megoldas sincs az ido is surget. nem jo ez igy
a gep egy szerverteremben van pesten. es tavoli asztal kapcsolattal tudnam csak megoldani a dolgokat. de nem tudom. :\ -
-
ige
csendes tag
sziasztok!
problema a kovetkezo:
csoporthazirendben (gpedit.msc) tiltottam/engedelyeztem egy-ket dolgot rendszergazdakent. a gond az, hogy ezek a jogok a rendszergazdara is vonatkoznak.
ergo, ha letiltom a rendszer vinyo megjelenitest a sajatgepbol, akkor az mi a bus fenert vonatkozik a rendszergazdara is?
kerdes: hogyan lehet csoportokhoz csatolni ezeket az engedelyeket? vegig nyalaztam mar guglit, de nem talaltam semmi hasznosat.
ez egy darab szerver gep es nincsen halozatban semmivel. tehat lokalisan kene a felhasznaloi fiokokon alkalmazni a hazirendet.
a szerver tobb felhasznalos windows 2003 op rendszerrel.
azt szeretnem megoldani, hogy a felhasznalok ne tudjak elerni pl a vezerlopultot, vagy a biztonsag fulet a mappakon. stb stb.
ja es tavoli asztal kapcsolattal lehet hozzaferni a szamitogephez.
azt ugye meg lehet oldani, hogy melyik felhasznalo vagy csoport tagjai ferjenek hozza egy mappahoz vagy meghajtohoz! azt kellene megoldani, hogy xy user ne tudja elerni az eszkozkezelot pl vagy az adott csoport ne tudjon modositani a sajat start menujen (mer az ugye milyen gaz ha osszepiszkitja)!
nem tudom mashogy elmondani. multiuser pc win2k3-al. berelt vonali netre kapcsolt gep, de halozati gepek nincsenek hozzakotve.
ha valamit elfelejtettem kerdezzetek. segitseget koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest