- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malacka
csendes tag
válasz
kraftxld #4989 üzenetére
Szia!
Ez így eléggé frappáns megoldás lenne... már- már rúl egyszerű
Viszont, ha megosztom az Ő gépén a vinyót akkor mindenki meg tudja nézni, még az is akinek a szerveren keresztül erre nincsen jogosultsága- ha közvetlenül becsatlakozik a fönök gépére... Egyébként azon WinXP Prof van, ott nem tudom hogyan kellene korlátoznom, hogy csak a szerveren keresztül lehet elérni..
Vagy erre akkor mi lenne a megoldás?
-
Malacka
csendes tag
Sziasztok!
Azt a feladatot kaptam az egyik kukacos főnökömtől, (tudjátok aki mindig kitalál valamit és még akkor is meg kell csinálni az 5letet, ha amugy jól müködik valami...)hogy az ő helyi gépén tárolt tartalmat(raid 5-ös a gép ugyhogy adatbiztonság megvan) a szerveren keresztül osszam meg!Azaz ha valaki belép a szerverre akkor olyan legyen mintha a szerveren tárolodna még mondjuk a példa miatt "fonok" mappa.Ugyanazon jogosultságokat állíthatnám így be rajta, és hogy ezt már egyszer valakinél látta, illetve már nála is megcsinálták egyszer vagy ilyesmi...
Magyarul szerintem arra gondol, hogy pl az második vinyó a gépében ugy viselkedjen, mintha a szerverben lenne... vagy passz.
Milyen megoldások vannak erre?Amugy nem tudom de valamiért azaz egy gép nem is munkacsoportba, hanem tartományba van nem ugy mint a többi-fönök szerint mert valahogy igy lehet megoldani....
Milyen lehetőségek vannak erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ford topik
- Viccrovat
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest