- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VectraZo
csendes tag
Üdv!
Kis segítségre lenne szükségem. Win2003r2 szerveren a mindenféle rendszergazda joggal rendelkező user (tartományban) egy tetszőleges kliensen belépve csak sima user jogokkal bír. Ez mitől van, illetve hogyan tudnám ezt megváltoztatni?
A kívánatos (szerintem normális) az lenne, hogy a tartományi rendszergazda fiókkal bejelentkezve az adott kliens gépen rendelkezzem lokális rendszergazda szintű jogokkal, amit amúgy más helyeken így is tapasztalok. -
VectraZo
csendes tag
Üdv!
Szakértő Urakat kérdezném mi a mente egy Win2003sp2 upgadejének Win2003R2-re.
Csak lefuttatom az R2 CD-t és kész, vagy újra kell rakni az egészet?
Válaszokat előre is köszönöm!Zoli
-
VectraZo
csendes tag
Sajna nem igazán lehet "folyamatos" a kapcsolat mert elég harmatos ADSL van az egyik oldalon.
Nagyjából utánaolvasgattam a dolognak, csak még a folyamatábra nem alakult ki teljesen a fejemben :-)Mindenesetre köszönöm a hozzáállást és a segítséget előre is !
-
VectraZo
csendes tag
Üdvözlet!
Sajnos még kezdő vagyok AD ügyben (is), így nem teljesen világos hogyan tudnám a már jól működő 1 tartományvezérlős(W2003Stnd) tartományomat kibővíteni.
Az a feladat hogy egy másik helyen is legyen elérhető a tartomány (felhasználók, fájlok, levelezés). A két hely között mezei ADSL lehetséges.
A második helyen jelenleg se szerver se AD.
Mik a főbb lépések?
Hogy a legcélszerűbb kivitelezni?Köszönettel, K.Z.!
-
VectraZo
csendes tag
Nem tudjátok, hogy a cusrmgr.exe létezik-e Win2003 alatt is?
Vagy van valami hasonló lehetőség távirányítással jelszót váltani? -
VectraZo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném elérni W2003 tartományban, hogy az XP-s userek Temporay Internet mappája belépéskor törlődjön. A cookies mappát egyszerűen egy bat állománnyal le tudom törölni, de a fent említett hosszúnevűvel nem csinál semmit a del vagy erase parancs. Van-e erre házirend, vagy valami fappáns megoldás?
üdv.:Zo -
VectraZo
csendes tag
Azért mert nagyon kezdő vagyok ezen a téren (is). Nem tudom mi az és hogy működik. Amit eddig elértem, azt könyvből csináltam, talán nem vagyok még reménytelen. De azt sem tudom melyik könyvet érdemes a témában megvenni. Most a Kis-Lovassy: WindowsServer2003-ból okoskodok, de ebben ha jól láttam nincs ilyesmi. Sajnos. Viszont jó volna autómatizálni a távtelepítést, esetlegesen szűz gépre is.
-
VectraZo
csendes tag
Hi!
A problémaám a következő. Win 2003 szerver + sok XP prof. kliens. Tartomány is van meg AD meg DHCP van. Szerettem volna ezzel a [link] boot lemez készítővel egy olyan lemezt készíteni, amivel autómatikusan elkezd az XP telepedni a szerver egy megosztott mappájából, esetlegesen egy beállított válaszállománnyal. A gond az, hogy miután floppyról bebootol a rendszer - kap IP címet is - nem tudom csatlakoztatni a megosztott mappát. Kér valami Domain passwordot, amit nem tudom mi. Ha úgy állítom be, hogy ne domain-be , hanem workgroup-ba csatlakozzon, akkor meg simán resetel a gép a dhcp címkérés után.
XCOM esetleg -
VectraZo
csendes tag
Hali!
Tartományi bejelentkezéskor (win2003) be lehet állítani, hogy a ctrl+alt+del után ne jelenjen meg az előző felhasználó bejeletkezési neve?
üdv:Zo -
VectraZo
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy már volt, akkor bocs! Win2003-ban (is) úgy tűnik láma vagyok. Szeretnék beléptetni egy tartományba 60-80 gépet. A 10-dik után azt írja , hogy elértem a tartományban létrehozható számítógépfiókok maximális számát! Szóljak a rendszergazdának (ez én volnék) , hogy állítsa alaphelyzetba vagy növelje meg .... stb.
Mit tegyek és hol?
THX
Zo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest