- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
Ott volt minden a helyén, registry-ben is ellenőriztem. A log-ok alapján is minden rendben volt. Mondjuk annyi, hogy amikor "csatlakoztattam" a klienset DENY-n, akkor a logban 8-szor írta egymás alatt h blokkalja (kb. 40 mp időintervallumban). Ilyenkor ennyi idő kellett a kliensnek is mire megkapta az IP-t...de végül Ő győzött. :-)
Időintervallumot v. próbálkozások számát nem lehet állítani? Bár a txt és a log-okon kívül csak a dll-t találtam hozzá...az meg hieroglifa notepad-ban.Adok még neki 1-2 esélyt (igazából még csak most ismerkedek vele) és ha nem jutok előbbre, akkor felrakom a w2k8-at.
-
Multi13
tag
@FLx
Köszi a gyors választ.Lenne még 2 kérdésem:
1. w2k3 szervernél, hogy lehet beállítani, hogy a dhcp, az általam meghatározott MAC c. klienseket ne címezze? Lenne pár gép, melyet nem szeretném ha címezne.
Neten utánanéztem és mindenhol a "CalloutMacFilter" alkalmazásba botlottam, de ezzel nem jártam sikerrel. A program log alapján is tökéletesen működött, csak éppen nem zárta ki az adott gépet.2. A szerveren hogyan lehet ellenőrizni, hogy a kliensek épp mekkora adatforgalmat bonyolítanak/bonyolítottak le?
-
Multi13
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdéssel fordulnék a szakértőkhöz, hogy w2k3 szerveren hogyan lehet két bemenő internet kapcsolatot megosztani dhcp szerveren keresztül? Ha esetleg értelmetlen lenne a kérdés, akkor 1-2 részlet:
Kisebb (20-25 gép) irodai hálózatról van szó, ahol eddig a (feljebb említett) szerver osztotta ki a klienseknek a címeket és az internetet. Jelenleg be lett kötve egy másik (internet) vonal is és azt szeretnénk elérni a szerveren keresztül, hogy kb. 5 gép csak az "új" vonalon kapja az internetet, míg a többi gép maradna a régebbi internet hálózaton. Mindenképp a szerverrel szeretnénk ezt lekezeltetni, így ha tud valaki esetleg egy részletesebb leírással szolgálni, azt nagyon megköszönnénk.
Üdv. Multi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest