- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
Hedgehanter #4663 üzenetére
Win7-nél csak beállítottam a hitelesítést, és megy is
Xp most jön
Istenkirály vagy, köszi
-
KrAt
veterán
válasz
Hedgehanter #4661 üzenetére
Nincsenek domainben..
-
KrAt
veterán
válasz
Hedgehanter #4659 üzenetére
Nah akkor az irányelv megvban
Nagyvonalakban leírod, mit állítsak be? Elég annyi, merre keressem, a többit sztem megoldom
-
KrAt
veterán
válasz
Hedgehanter #4657 üzenetére
Win7-nél még oké, de van 2 XP-s gép is..
-
KrAt
veterán
Nah odáig eljutottam már, hogy ha bejelentkezek a szerverre pl file megosztással, a nyomtató megy, de hogy lehet akár az egész hitelesítést kikapcsolni? Nem kell file megosztásnál se..
-
KrAt
veterán
Megvolt, kiszedtem a pipát
Érdekes volt, mert mindig feljött vmi távoli asztalos nyomtási processz, már tudom, mi volt az
Kiszedtem, mostmár csak gondolom azt kell megoldani, hogy tudjak nyomtatni, mert gondolom először azonosítani kéne a gépem, hogy ki vagyok, hogy online engedje a szerver a nyomit, nem?
-
KrAt
veterán
Ja igen, és pl hogy lehet megcsinálni, hogy a felinstallált nyomtatót Win7-es gépemen feltelepítem, akkor a Server ne találja meg magának azt a nyomtatót, és ne jelölje ki alapértelmezettnek.. Mert semmi értelme, és amúgyse..
Itthon nincs domain, semmi ilyen, egyszerű fájl és nyomtatómegosztás van
-
KrAt
veterán
Szasztok!
Itthon van a szerverem, 2k3 oprendszerrel. Adott egy nyomtató, amit feltelepítetetm rá, megy is. Megosztottam. Minden más gép offline látja, míg be nem jelentkezek a gépre vmi más úton (pl file megosztás)
Hogy lehetne ezt kikapcsolni, hogy ne legyen offline, és automatikusan tudjak rajta nyomtatni?
Nem találtam rá megoldást..
-
KrAt
veterán
Üdv!
Adott egy gép (XP) ahova tartományban bejelentkeznek a userek. Van egy user és a gépe, akinek rendszergazda jogot kéne adnom, hogy egy progija működjön. Próbálkoztam, h beléptem azon a gépen a tartomány admin userével, és ott akartam a számítógép kezelésnél hozzáadni a usert a rendszergazda csoporthoz, de valamiért nem engedte..
Milyen megoldás létezik erre?
-
KrAt
veterán
Na sziasztok
Munkám során használatban lett egy W2k3 server, így jönni fogok kérdezősködni
Első: a szerver egy file server, tartományvezérlőként. Vannak userek. Mindenkinek AD-ból van csatolva meghajtóként egy mappa (külön-külön mappa mindenkinek) és egy közös mappa felvéve nekik a saját gépükön sajátgép jobbklikk / hálózati meghajtó csatlakoztatásával.
Van valami lehetőség, hogy loggoljam, ki milyen fájlokkal csinál mit? (read, write, modify, milyen felhasználónévvel, stb)
Másik kérdés: van valami lehetőség, hogy a 30 napos aktivációs időt kitoljam sokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest