- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papesz01
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet kikapcsolni azt a szolgáltatást, hogy amikor a windos elindul kéri a kodot a kis ablakba, és hogy az ne jelennyen meg hanem egyböl töltse be az asztalt, tálcát .....
Elöre is köszi! -
Papesz01
tag
Azaz igazság, hogy kikapcsolnám a tüzfalat is mert eddig is mindig ugy volt, de miota felraktam az sp1-t ez a rohadt blastert csak igy tudom vissza fogni ami sp1 elött volt fent frissités azzl müködött jol, de most mint ha az fent se lenne, meg nem is engedi felrakni, ezellen tudtok segiteni?
-
Papesz01
tag
Nem, mondom annyi a bajom csak, hogy a total commanderbe ha ftp-n keresztül töltök, akkor most hogy már passzivra álitottam igy legalább fel tudok lépni, de ha elkezdek tölteni több fájlt, akkor az elsöt szépen leszedi és mielött elkezdené a másikat megszakad az ftp kapcsolat, de a tüzfalnál a kivételeknél beraktam a totalt.
X-Comhát izé mivan? nem nagyon értek az ilyenekhez ha leirnád az én kis egyszerü nyelvemen megköszönném
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Papesz01
tag
Vagy lehet, hogy mégse
minden egyes fájl befejeztével kiirja, hogy megszakadt a kapcsolat, a tüzfalon belül, hova és mit kell irni, hogy berakjam az ftp.exe-t? -
Papesz01
tag
Sziasztok!! Az lenne a problémém, hogy miota felraktam a win 2003-ra az sp1-t azóta hogyha bekapcsolom a tüzfalat akkor a total commanderbe nem enged ftp-re kapcsolodni, a lista töltésénél megáll, de viszont ha kikapcsolom a tüzfalat akkor müködik normálisan, tud valaki segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest