- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
válasz
kraftxld #5516 üzenetére
Köszönöm! A link amit adtál jó, szépen leirja a dolgokat, a problémám az lenne, hogy amit ír az oldalon recovery consol-t hozzam be F8 al win induláskor. Ott az alap win Xp s F8 as menü jön elő. Csökkentett módok, legutolsó helyes, normál mód.... ezt a recovery consolt nem tudom hogy kellene behozni,(rendszervisszaállítás lenne ?)csökkentett módokat ha indítok ujrainditja a gépet, egy kis idő elteltével, még csak a bejelentkezés ablakot se adja be.
Tehát nem tudom elkezdeni sem az ott leirtakat, van valami tipped?
-
t19joc10
csendes tag
Helo!
Lenne egy win2003 RC2 szerver amibe nem tudok belépni rendszergazda jelszó hiányában. Ez a szerver egy iskola szervere, nemrégiben még működött a jelszó, +2 gépet csatlakoztattam a tartományba majd valószínűleg egy rendszergazda jelszó módosításkor a szerver gép jelszavát módosítottam. A szerverhez fizikailag hozzáférek, mivel én vagyok a rendszergazda, egy bootos cd vel már megpróbáltam a rendszergazda jelszót törölni, sikerült is, de belépéskor egy tartomány van megadva és abba kellene belépnem Rendszergazda majd jelszó, tehát valahogy a tartomány jelszavát kellene törölni, a gépen RAID 1 tömb van tehát valami komolyabb bootos dolog kell, ami nekem van boot cd már több gépen próbáltam , win7 win XP -n törli a rendszergazda kódot és a Raidot is látja, de ehhez a tartomány fiókhoz majd jelszótörléshez gondolom más kell, vagy van valami Recovery consol?? vagy valamit behozni F8 valami hogy ne egyből a ctrl-alt-del és a tartományba léptessen be , hanem a gép alap rendszergazdai fiókjába, ? ? és ott át tudnám írni a tartomány jelszavát?
Ha valaki tudna segíteni örülnék . Ha nem érthető kérdezzetek válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest