- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
-
X-COM
nagyúr
válasz
craine12 #838 üzenetére
hát volt egy srác, még régen valamelyik xpsp2 topicban, neki az volt a gondja, hogy xpsp2 alatt az nvidia control panel-ja, 1× AGP-t írt ki az operációs rendszerre, aztán kiderült, hogy baromság.
szal az nvidia meghajtója is lehet simán rossz, azt mondjuk nemtom, hogy a progik a directx változatot le tudják e kérni a grafikus meghajtón keresztül. -
craine12
tag
válasz
craine12 #834 üzenetére
bocsi, már nem tudom módosítani az előzőt.
X-COM: jó, én sem ötpercenként indítom újra az XP-met, és egy pillanatig nem mondom, hogy ne lenne stabil. De például a hálózatkezelése kicsit lassú, stb. Igaziból most nem is erről van szó, hanem a 2003 hibájának kiküszöböléséről. Mint írtam, én is visszatettem az XP-t, de ha lehet, inkább 2003-at használnék.
Gregorius: közben találtam még linkeket:
Bővebben: link
Bővebben: link
Remélem ebből már látszik, hogy nem egyedi az esetem. (sajna körülöttem is csak ATi kártyás gépek vannak, de akikkel beszéltem, azok nVidia-s szervereket használnak, és náluk is jelentkezett a hiba, mondjuk ők munkára hsználják őket, tehát nekik nem gond).
Moonman: arra gondoltam, hogy a játékkészítők erre fejlesztenek, tehát ha valami alatt illene jól működniük, akkor az az XP.
Elhiheted, egykettőt kipróbáltam 2003 alatt is, és egyikkel sem volt különösebb gond.
Amúgy most mindenki ferde szemmel néz rám, mert szerver alatt akarnék játékot futtani, vagy mi van?
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest