- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
-
X-COM
nagyúr
válasz
craine12 #838 üzenetére
hát volt egy srác, még régen valamelyik xpsp2 topicban, neki az volt a gondja, hogy xpsp2 alatt az nvidia control panel-ja, 1× AGP-t írt ki az operációs rendszerre, aztán kiderült, hogy baromság.
szal az nvidia meghajtója is lehet simán rossz, azt mondjuk nemtom, hogy a progik a directx változatot le tudják e kérni a grafikus meghajtón keresztül. -
craine12
tag
válasz
craine12 #834 üzenetére
bocsi, már nem tudom módosítani az előzőt.
X-COM: jó, én sem ötpercenként indítom újra az XP-met, és egy pillanatig nem mondom, hogy ne lenne stabil. De például a hálózatkezelése kicsit lassú, stb. Igaziból most nem is erről van szó, hanem a 2003 hibájának kiküszöböléséről. Mint írtam, én is visszatettem az XP-t, de ha lehet, inkább 2003-at használnék.
Gregorius: közben találtam még linkeket:
Bővebben: link
Bővebben: link
Remélem ebből már látszik, hogy nem egyedi az esetem. (sajna körülöttem is csak ATi kártyás gépek vannak, de akikkel beszéltem, azok nVidia-s szervereket használnak, és náluk is jelentkezett a hiba, mondjuk ők munkára hsználják őket, tehát nekik nem gond).
Moonman: arra gondoltam, hogy a játékkészítők erre fejlesztenek, tehát ha valami alatt illene jól működniük, akkor az az XP.
Elhiheted, egykettőt kipróbáltam 2003 alatt is, és egyikkel sem volt különösebb gond.
Amúgy most mindenki ferde szemmel néz rám, mert szerver alatt akarnék játékot futtani, vagy mi van?
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest