- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
A probléma megoldódott, de, az oka még homályba vész, nyomozom:
Az alaplapi Gb ethernet ugyanazon a 64/133-as PCIX buszon volt, mint az Adaptec 2820SA raid vezérlő. Az adaptec-et egy másik buszon levő (bár, csak 100MHz-es) PCIX foglalatba rakva minden jól működik. Mint mondtam, 2003server event logban semmi hw ütközésre utaló bejegyzés nem szerepelt, és az intel proset utility saját tesztjei is lementek... Vagy az adaptec, vagy az intel, vagy a supermicro a hunyó...
Ha valakinek van ötlete, mi lehetetta gond, ne tartsa magában -
Sunzi
aktív tag
Némi matatás után a következő probléma maradt állva:
Windows 2003R2 biztos, ami biztos, frissen telepítve. Adott egy 10/100 as switch. Ha az alaplapi intel pro1000MT adaptert használom, akkor folyamatos hálózati problémák vannak (összes offload kikapcsolva, auto-neg bekapcsolva)
Ha a szintén alaplapi intel pro100S adaptert használom, minden tökéletes.
Mindez a 2003-ban levő, és a legfrissebb intel driverrel is így van.
Kábeleket felcseréve is ugyanez a helyzet.
Ötlet? -
Sunzi
aktív tag
Na, a dolog kiscit egyszerűödött, hátha így már van ötlet...
Ami bekavart, az a TCP segmentation offloading a Gigabites vezérlőn. vmware nem szereti ha be van kapcsolva...
Ami továbbra sem megy, az annyi, hogy ha a Host 2003 R2 std-n szimplán megosztom az adatokat, egy adott kliens képes 800Mb-ot lemásolni hibátlanul, de, a következő 500-nak egy file-ját már képtelen, többszöri probálkozásra sem, de, előfordult, hogy 3-4 után már azt is.
Az is gond volt, hogy az R2 telepítésekor 2 NIC volt aktív, ha a másodikat jumperrel kikapcsoltam, minden működött, de, megnyitni, másolni csak szökőévente lehetett bármit.
Most teaming-elve vannak az intel driver által, de, a team létrehozásakor kaptam egy üzenetet, miszerint a 2. NIC remote management funkciókhoz van rendelve. Ezmiez? Én ilyesmit nem állítottam be, RRAS nem is fut...
Jogosultságok, DNS rendben van, Network monitor a szerveren nem jelez hibát.
Event log-ba nem történik ezzel akpcsolatban bejegyzés, az összes érintett HW változatlan, csak az OPrendszer változott, illetve a klienseken ADMT-vel domain csere...
Ja, és a HOST gép csak workgroup ban van.
[Szerkesztve] -
Terrayon
tag
Kösziköszi!
Igazából nekem kérdezte meg Alvin és sikerült is beállítanom.
A kijelentkezést úgy sejtem nem lehet átállítani, de már így is sokkal jobb hogy nem kell mindig bejelentkezni, ugyanis átlagfelhasználásra kell nem szervernek, csak azért ezt használnám mert stabilabb mint az XP, de majd még tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest