- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Üdv! Közben váltottam Lenovo Thinkpad Tablet 2-re, mert rájöttem, hogy sajnos kelleni fog az x86. Torrent kliens van rá, csak fizetős (nevére nem emlékszem sajnos). Trail verziója ingyenes, de az nem fut háttérben.
Nem bántam meg a topic nyitást, RT-s topic még úgyse volt. Hátha össze tud verődni itt egy underground kör
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hito
nagyúr
A gyönyörűség:

Szép kis dög
Üdv itt!
Remélem nem pusztul be a téma. Bár sok jót nem ígérnek a hírek amik az RT háza tájáról jönnek. Fejlesztőket kéne megfognia az MS-nek valamivel, hogy legyen sok app. Minden ezen múlik. Meg hát az árazást sem ártana a konkurens OS-ekkel felvértezett cuccokhoz igazítani. -
hito
nagyúr
Na úgy látom ebből blog lesz

Saját tapasztalatok: tegnap szereztem be egy Lenovo Ideapad Yoga 11-et. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Az persze kicsit frusztráló, hogy az appok nagy része fizetős, dehát tudtam mire vállalkozom. Azért vannak ingyenesen is szép számmal, ez senkit ne tartson vissza. A rendszer gyors, talán a vas miatt (Tegra 3) néha gondolkozik picit, főleg multitask-nál.
Ami jobban érdekel, hogy sajnos egyelőre nincs 8.1 RT-re jailbreak. Ez lenne hivatott áruházon kívüli x86-os windowsról átportolt alkalmazások telepítésének a lehetőségére, meg egyéb rendszerből fakadó kötöttségek feloldására. Sajnos egyelőre csak windows 8 RT-re van jailbreak. Remélem ez minél előbb megoldódik.
Akksi üzemidő valami egészen elképesztő, többek között ezért is választottam a Win RT-t.
Teszt a gépről ha valakit érdekel.
-
hito
nagyúr
(Számomra) sok a kérdés a Windows RT körül és azt látom, hogy az emberek nagy többsége se igazán van vele tisztába, hogy mi fán terem is ez az OS.
Így gondoltam nyitok egy topicot, ahol sok dolog kerülhetne tisztázásra és a tapasztalatainkat is megoszthatjuk. XDA-n írnak érdekes dolgokat. Szerintem van benne potenciál.
Tulajok, szakik, érdeklődők hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 15 G8 Profi Ügyintézős Laptop -50% i7-1185G7 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Sure View
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem nem pusztul be a téma. Bár sok jót nem ígérnek a hírek amik az RT háza tájáról jönnek. Fejlesztőket kéne megfognia az MS-nek valamivel, hogy legyen sok app. Minden ezen múlik. Meg hát az árazást sem ártana a konkurens OS-ekkel felvértezett cuccokhoz igazítani.