Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    válasz lugosi #80743 üzenetére

    "A fenti mondatot mi úgy értelmezzük, hogy a cég az x50-es sorozattal lezárja a Lumiák gyártását, és valószínűleg teljesen partnereire bízza a platform jövőjét. Ez azt jelenti, hogy következő generációs Lumia (vagy épp Surface) telefonok már nem kerülnek piacra, de a Windows 10 Mobile rendszer fejlesztése folytatódni fog."

    Hát elég rosszul látják a dolgokat a hwsw-nél. Én nem tudom miből jutottak ilyen következtetésre, sem a mostani közleményben, sem a korábbi információk alapján nincs arról szó ne lenne majd új telefon az MS-től, Surface vagy más. A Lumia vonalnak annyi ez eddig is látható volt tavaly óta.

    Terry Myerson, Executive Vice President of the Windows and Devices Group (April 2016): “Let me be very clear: We are committed to deliver Windows 10 on mobile devices with small screen running ARM processors. We are currently in development of our next generation products. It is our intention to support the Windows 10 Mobile platform for many years. We have a device roadmap to support that from Microsoft as well as our OEM partners who will also be selling an expanded lineup of phone devices based on this platform.”

    Félkövér rész pont azt jelenti dolgoznak a következő generációs termékeken és van megjelenési ütemterv saját Microsoft telefonokra és az OEM partnerek készülékeire is. A saját MS féle nyilván a Surface vagy Panos Phone nevezzük ahogy tetszik.

    A Lumia vonalnak vége ez eddig se volt meglepetés, ahogy leépítették a Nokiás embereket. Amikor Panos tartotta a Surface bemutatót tavaly, 10 percet ha kapott maga a 950 különben inkább csak a Continuum demo volt a lényeg. Kb. úgy jött le hozták a kötelezőt fiókból aztán ha nem tetszik vegyél mozo hátlapot. A 930 után már kellett azért valami flagshipet mutatni, de a Surface Phone még nincs kész. Alatta pedig szűkítették a palettát, ugye Nokiás átmenetnél volt több szint is. Most van egy gyenge vas 650 amit a kijelzővel és a külsővel akarnak eladni és 550 aztán jó napot, utóbbit alig említik. Igazából a mostaniak is már csak nevükben Lumiák, most egy 950-re ránézel a régi tipikus feltűnő egyedi, színes, formás Nokia Lumia design jut eszedbe vagy egy általános 12 egy tucat fekete mobilt látsz? Microsoft felirat helyett Samsung is lehetne rajta.

    Jövőre akarnak szerintem villantani az új flagship készülékkel, addigra a Win10 is használhatóbb lesz, appok helyzete is javulhat. A 950-650 csak kiadták legyen azért valami a piacon alapon, de közben Panos-ék a Surface Phone fejlesztésére koncentráltak. Az nem 10 percet fog kapni a színpadon és nem olyan lesz 3rd party hátlap kell hogy prémiumként nézzen ki. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák