Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery1987

őstag

válasz Zola007 #70728 üzenetére

Hali!

Na mondom.

Adobe Acrobat...van.
    Városi menetrend, nézd meg van-e. Nem biztos.
    Dropbox...elvileg van.
    ES File Expoler...nem kell, a gyári kellően jó. Úgy se tudsz a gyomrába nyúlni a rendszernek.
    Akksi kijelző...Takarékos üzemmód van. Amit te néztél az csak marhaság. Nem kell. Magyán vélemény. Amúgy is jól jelez vissza.
    Firefox...helyett IE ami tök jó.
    Google fordító...nem ez konkrétan de van, vagy böngészős megoldás.
    Hívásrögzítő...ez szerintem nincs.
    MEGA tárhely...passz.
    Messenger van.
    MS Office van ami jobb.
    Google térkép helyett HERE Maps.
    Viber van.
    Youtube van, Tubecast néven.

A többi passz.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

• Воланд

titán

Adobe Acrobat - van, de ezer eve nem frissult
    Battery Solo (vagy más akku feszültség és hőmérséklet kijelzés) - nincs
    Debreceni menetrend - nincs
    Dropbox tárhely szoftvere - van
    ES File explorer - nincs
    Firefox - nincs
    Google-fordító - nincs, max valami 3rd party cucc
    automata telefonhívás rögzítő - nincs
    MEGA tárhely szoftvere - nincs
    Messenger facebookhoz - van, de szar
    Polaris Office - nincs
    Google térkép - nincs, max valami 3rd party cucc
    Sunrise Calendar - nincs
    Viber - van
    Wifi analyzer - nincs
    Youtube - nincs, max valami 3rd party cucc

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

• csabi94

őstag

Nagyon jó ötlet a váltás, Droid után én megváltásnak éreztem a rendszert (pedig az még a sima 8 volt, igaz, egy ezer éves Motorola Defy-ról váltottam).
    Így nem is biztos, hogy mérvadó amit mondok, de általánosságban azt mondhatom, hogy szerintem ezek közül a Debreceni menetrenddel, a Firefox-szal, a telefonhívás rögzítővel (Win 10-ben ha jól tudom már lesz) és a wifi analyzer-rel lehetnek gondok. Értem ezalatt azt, hogy lehet, hogy találsz ilyesmit, de szerintem fapadosabb lesz, mint droidon. Telefonhívás rögzítése jelenleg egyáltalán nincs engedélyezve.

Egyébként meg szerintem sok olyan dolog van, amiket ki lehet váltani mással.
    Adobe van, de van annál talán jobb is, Firefox helyett a gyári Internet Explorer egészen jó, ritkán van csak vele gond, fordítót biztosan találsz, még ha nem is pont azt, Office beépítve van (igaz, nem Polaris).

Nagyrészét amiket írtál, eleve tudja a rendszer, biztosan meg kell majd szoknod, de amúgy én nem váltanék vissza droidra. Tegnapelőtt megnézegettem élőben a 640-et, nagyon pozitív a véleményem, egyben van, jó a kijelzője, szép, szóval hajrá! ;)

Új hozzászólás Aktív témák