Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Köszönöm, igen, az ibuprofén-diklofenák ösvényen tartva magamat, elviselhető...
-Valamiért igen, nagyon válogatós. Talán mert anno egy ökoszisztémaként képzelték el a 950/950 XL-Dokkoló-t. A nem alap 5V/1A USB töltési módok(bármelyik gyors) csekkolják a kábel-adapter-telefon hármast, hogy minden passzol-e. Szerintem ez zavar be, merthogy ez se nem PD, se nem QC, se nem akármi más. Nekem is van egy(szép rózsaszín, mert az 80%os áron volt...), USB-C-Hubom, nem szereti. Lehet, hogy a kábelezés is ennek megfelelően van a Portban megoldva(anno a Sony XZ1-em, amihez USB-C wireless charging pad-et vettem, nem tudte azt használni, de a Lumia 950 igen..., úgyhogy ezt is el tudom képzelni).
-A töltőnél a legjobb az eredeti (itt), de Gustave szerint minden FIX 5V 3A megteheti. Ez jár a telóhoz és a dockhoz is. Ha valamelyikhez kapsz, akkor kész vagy.
-Elvileg valamit tud. A Telegram csoportban feszt 4-5 betűs mozaikszavakkal dobálóznak, amikről halovány fogalmam sincs, mit takarnak, lehet, hogy a válasz azokban rejtőzik. De én tudtam pl steam-et telepíteni, majd onnan Fallout 2-t telepíteni. HW monitor(vagy hogy hívják) szintén ment, az MS Edge(Chromium) engedi a Google Remote Desktopot telepíteni, megy is, megy a sima MS Remote Desktop, de pl a Remote System Monitor nevű app szerver kliense nem megy fel.
Szerény véleményem szerint túl sok lenne ez a rendszernek, WoA Lumia alatt.
Ugyanakkor te csak az én hozzászólásom után kezdtél a WoA Lumia után érdeklődni. Milyen appot kerestél az MS áruházban? Ezek szerint neked van valami ötleted. Ha gondolod, a W10M-es Lumiával megnézhetem, fut-e Rajta az app...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest