Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sztyepadzso

őstag

válasz no1r #99390 üzenetére

Köszönöm, igen, az ibuprofén-diklofenák ösvényen tartva magamat, elviselhető... :DDD
    -Valamiért igen, nagyon válogatós. Talán mert anno egy ökoszisztémaként képzelték el a 950/950 XL-Dokkoló-t. A nem alap 5V/1A USB töltési módok(bármelyik gyors) csekkolják a kábel-adapter-telefon hármast, hogy minden passzol-e. Szerintem ez zavar be, merthogy ez se nem PD, se nem QC, se nem akármi más. Nekem is van egy(szép rózsaszín, mert az 80%os áron volt... :U ), USB-C-Hubom, nem szereti. Lehet, hogy a kábelezés is ennek megfelelően van a Portban megoldva(anno a Sony XZ1-em, amihez USB-C wireless charging pad-et vettem, nem tudte azt használni, de a Lumia 950 igen..., úgyhogy ezt is el tudom képzelni).
    -A töltőnél a legjobb az eredeti (itt), de Gustave szerint minden FIX 5V 3A megteheti. Ez jár a telóhoz és a dockhoz is. Ha valamelyikhez kapsz, akkor kész vagy.
    -Elvileg valamit tud. A Telegram csoportban feszt 4-5 betűs mozaikszavakkal dobálóznak, amikről halovány fogalmam sincs, mit takarnak, lehet, hogy a válasz azokban rejtőzik. De én tudtam pl steam-et telepíteni, majd onnan Fallout 2-t telepíteni. HW monitor(vagy hogy hívják) szintén ment, az MS Edge(Chromium) engedi a Google Remote Desktopot telepíteni, megy is, megy a sima MS Remote Desktop, de pl a Remote System Monitor nevű app szerver kliense nem megy fel.

Szerény véleményem szerint túl sok lenne ez a rendszernek, WoA Lumia alatt.

Ugyanakkor te csak az én hozzászólásom után kezdtél a WoA Lumia után érdeklődni. Milyen appot kerestél az MS áruházban? Ezek szerint neked van valami ötleted. Ha gondolod, a W10M-es Lumiával megnézhetem, fut-e Rajta az app...

Új hozzászólás Aktív témák