- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Köszönöm, igen, az ibuprofén-diklofenák ösvényen tartva magamat, elviselhető...
-Valamiért igen, nagyon válogatós. Talán mert anno egy ökoszisztémaként képzelték el a 950/950 XL-Dokkoló-t. A nem alap 5V/1A USB töltési módok(bármelyik gyors) csekkolják a kábel-adapter-telefon hármast, hogy minden passzol-e. Szerintem ez zavar be, merthogy ez se nem PD, se nem QC, se nem akármi más. Nekem is van egy(szép rózsaszín, mert az 80%os áron volt... ), USB-C-Hubom, nem szereti. Lehet, hogy a kábelezés is ennek megfelelően van a Portban megoldva(anno a Sony XZ1-em, amihez USB-C wireless charging pad-et vettem, nem tudte azt használni, de a Lumia 950 igen..., úgyhogy ezt is el tudom képzelni).
-A töltőnél a legjobb az eredeti (itt), de Gustave szerint minden FIX 5V 3A megteheti. Ez jár a telóhoz és a dockhoz is. Ha valamelyikhez kapsz, akkor kész vagy.
-Elvileg valamit tud. A Telegram csoportban feszt 4-5 betűs mozaikszavakkal dobálóznak, amikről halovány fogalmam sincs, mit takarnak, lehet, hogy a válasz azokban rejtőzik. De én tudtam pl steam-et telepíteni, majd onnan Fallout 2-t telepíteni. HW monitor(vagy hogy hívják) szintén ment, az MS Edge(Chromium) engedi a Google Remote Desktopot telepíteni, megy is, megy a sima MS Remote Desktop, de pl a Remote System Monitor nevű app szerver kliense nem megy fel.
Szerény véleményem szerint túl sok lenne ez a rendszernek, WoA Lumia alatt.
Ugyanakkor te csak az én hozzászólásom után kezdtél a WoA Lumia után érdeklődni. Milyen appot kerestél az MS áruházban? Ezek szerint neked van valami ötleted. Ha gondolod, a W10M-es Lumiával megnézhetem, fut-e Rajta az app...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest