Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz Gyulus76 #69203 üzenetére

"Azt se értem, hogy miért látok az alkalmazáslistában olyanokat, mint OneDrive, Podcastok és Videó inaktív állapotban, "telepítés" státusszal..." - erre van válasz: volt egy biztonsági mentésed, és miután a resetelt telón megadtad az MS fiókodat, az appjaid szépen nekiállnak visszamászni - mármint, azok, amik elérhetőek még a Windows Store-ban.
    (Az appokon belüli adatoknak sok esetben pá-pá.)
    A telepítést csupán meg kell várni, és adni a telónak wifit, amin le tud tölteni.
    Nálam kb. 1 óra, mire visszatesz mindent, de elég sok appom van.
    ..és érdemes megnézni, hogy mi az alapértelmezett telepítési hely, mert nekem a készülékre települtek vissza a dolgaim, így újabb időbe telt, mire áthelyeztem - amit akartam - SD-re.

Ha valamit, ami már megvolt telepíteni szeretnél, ne Áruház/keresés oldalról közelítsd meg, hanem a vásárlási előzményeidet nézd meg (jellemzően PC-n, ugye) és ott lesz újratelepítés opció. Ha ez sem megy, van angol nyelvű online support, keresd meg őket.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

• this is life

Ármester

válasz Gyulus76 #69203 üzenetére

Sd van benne ? Mert ha igen az okozhat gondokat, pl notoriusan hulye dolgokat muvel a rendszer, illetve visszaallitasnal ha sd van alapertelmezett alkalmazas tarhelynek kijelolve , nem telepulnek az appok ha az app keszitoje nem engedi az sd-re telepitest. Ez jol be tud kavarni... mert ilyentol megszakad a frissites , alkalmazas letoltes... azert latod inaktivnak mert frissitene de nem megy neki , addig meg fuggoben van, illetve ha sd-n van a cucc akkor sd nyug eseten is beszurkul.

[ Szerkesztve ]

Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól

Új hozzászólás Aktív témák