Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gyulus76 #69203 üzenetére
"Azt se értem, hogy miért látok az alkalmazáslistában olyanokat, mint OneDrive, Podcastok és Videó inaktív állapotban, "telepítés" státusszal..." - erre van válasz: volt egy biztonsági mentésed, és miután a resetelt telón megadtad az MS fiókodat, az appjaid szépen nekiállnak visszamászni - mármint, azok, amik elérhetőek még a Windows Store-ban.
(Az appokon belüli adatoknak sok esetben pá-pá.)
A telepítést csupán meg kell várni, és adni a telónak wifit, amin le tud tölteni.
Nálam kb. 1 óra, mire visszatesz mindent, de elég sok appom van.
..és érdemes megnézni, hogy mi az alapértelmezett telepítési hely, mert nekem a készülékre települtek vissza a dolgaim, így újabb időbe telt, mire áthelyeztem - amit akartam - SD-re.Ha valamit, ami már megvolt telepíteni szeretnél, ne Áruház/keresés oldalról közelítsd meg, hanem a vásárlási előzményeidet nézd meg (jellemzően PC-n, ugye) és ott lesz újratelepítés opció. Ha ez sem megy, van angol nyelvű online support, keresd meg őket.
-
válasz
Gyulus76 #69203 üzenetére
Sd van benne ? Mert ha igen az okozhat gondokat, pl notoriusan hulye dolgokat muvel a rendszer, illetve visszaallitasnal ha sd van alapertelmezett alkalmazas tarhelynek kijelolve , nem telepulnek az appok ha az app keszitoje nem engedi az sd-re telepitest. Ez jol be tud kavarni... mert ilyentol megszakad a frissites , alkalmazas letoltes... azert latod inaktivnak mert frissitene de nem megy neki , addig meg fuggoben van, illetve ha sd-n van a cucc akkor sd nyug eseten is beszurkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Macska topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest