- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Gyulus76 #69203 üzenetére
"Azt se értem, hogy miért látok az alkalmazáslistában olyanokat, mint OneDrive, Podcastok és Videó inaktív állapotban, "telepítés" státusszal..." - erre van válasz: volt egy biztonsági mentésed, és miután a resetelt telón megadtad az MS fiókodat, az appjaid szépen nekiállnak visszamászni - mármint, azok, amik elérhetőek még a Windows Store-ban.
(Az appokon belüli adatoknak sok esetben pá-pá.)
A telepítést csupán meg kell várni, és adni a telónak wifit, amin le tud tölteni.
Nálam kb. 1 óra, mire visszatesz mindent, de elég sok appom van.
..és érdemes megnézni, hogy mi az alapértelmezett telepítési hely, mert nekem a készülékre települtek vissza a dolgaim, így újabb időbe telt, mire áthelyeztem - amit akartam - SD-re.Ha valamit, ami már megvolt telepíteni szeretnél, ne Áruház/keresés oldalról közelítsd meg, hanem a vásárlási előzményeidet nézd meg (jellemzően PC-n, ugye) és ott lesz újratelepítés opció. Ha ez sem megy, van angol nyelvű online support, keresd meg őket.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
this is life
Ármester
válasz Gyulus76 #69203 üzenetére
Sd van benne ? Mert ha igen az okozhat gondokat, pl notoriusan hulye dolgokat muvel a rendszer, illetve visszaallitasnal ha sd van alapertelmezett alkalmazas tarhelynek kijelolve , nem telepulnek az appok ha az app keszitoje nem engedi az sd-re telepitest. Ez jol be tud kavarni... mert ilyentol megszakad a frissites , alkalmazas letoltes... azert latod inaktivnak mert frissitene de nem megy neki , addig meg fuggoben van, illetve ha sd-n van a cucc akkor sd nyug eseten is beszurkul.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest