Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz catroot #5490 üzenetére

Nekem egyebkent - akarmennyire is gyermetegnek tunik - a nokia programokon kivul a cserelheto hatlap is szempont volt. Mivel nagyon gyakran cserelget(t)em (eddig) a telefonjaimat, orultem, hogy ezt a telefont gyakorlatilag teljesen testre lehet szabni kivul-belul es talan nem unom meg olyan hamar. A vezetekmentes toltes nem erdekel. Egyebkent is egy ilyen hatlap 40 EUR, egy sima hatlap pedig csak pont a fele. Maga a tolto is 50 EUR korul van, szoval ennyi penzert inkabb bedugom az USB-t naponta (amugy meg a vezetek nelkuli toltot dugnam be a konnektorba naponta).

Az elozo galaxy s-nel peldaul a kijelzovel egybe volt ragasztva a kromkeret, ami erosen megkopott - cserelni viszont csak kijelzovel egyutt lehetett volna, ami ugye eleve sok penz, olcsobb egy uj telefont venni (fogyasztoi tarsadalom..). A galaxy nexus-omat volt szerencsem az elso napon leejteni, ott az egesz keszulekhazat kellett volna cserelni (ami szerencsere nem egy akkora nagy dolog es meg lehet csinalni, de nyilvan nem annyira egy klikk, mint a Lumia eseteben).

Eppen ezert nagyon tetszik, hogy a L820-nal gyakorlatilag barmikor le lehet cserelni a hatlapot (=hazat), ha valami lesz vele - nagyon rossz megoldas viszont a kamera es a korulotte levo terulet, mert ugye az a keszulekkel van egyben es hiaba cserel az ember hatlapot, ha a kamera koruli resz megkarcolodik vagy maga a kamera, akkor ennyi.. Ezt lehetett volna talan okosabban. Gondolom idovel tobb utangyartott hatlap is lesz hozza, mint a regi 3310-nel :-) Valahogy amugy is olyan nosztalgikus nekem ez a nokia-dolog, mert gyakorlatilag hosszu evek ota nem volt nokia telefonom.

Új hozzászólás Aktív témák