- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz randras #22923 üzenetére
A Sony Xperia P 2.3-as androiddal jött ki amikor már kintvolt a 4.X. Fél után megkapta az ICS-t majd még fél év végre megjött a JB, mely szarabb volt, mint az ICS. Az 1 éves telefon nem kap több frissítést, így megy ez a droid fronton. Amikor megjelen az XP akkor a 2. volt a Sony ranglétráján, 1 éves támogatási ciklus és vegyél újat, korrekt hozzáállás.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz KingKress79 #22612 üzenetére
Nem, a accounthoz tartozik a vásárlás.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Na ez érdekes lesz a továbbiakban.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz mukibuci #22511 üzenetére
Ahogyan a droidnál a részarányt a "hulladék" kategória uralja a WP esetén is ez lesz a meghatározó. Az a különbség, hogy a 520-nál is folyamatos a rendszer és felbontás is rendben van
Talán a részarányt látva a fejlesztők is rájönnek, hogy erre a rendszerre is kell fejleszteni... idővel
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Sikerült megoldani.
-
Pikkolo^^
addikt
Hogyan tudom beállítani, hogy ha foglalt vagyok akkor átirányítsa a hívást egy másik számra? Csak normál hívás átirányítást találtam ami nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22214 üzenetére
Azt kihagynám, főleg ha megadja magát
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22212 üzenetére
Kiválasztottam, hogy angolul kívánom használni a beszédfelismerést és elkezdtem vele letölteni, de már több, mint egy hete folyamatosan azt tölti. Azóta már volt újraindítva, de természetesen nem oldotta meg a helyzetet.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22185 üzenetére
Az kevésbé érdekel. Inkább az, hogy egyáltalán nem akar működni, mert a korábbit tölti.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Pikkolo^^ #21898 üzenetére
Beragadt a beszédfelismerésnél a nyelv letöltése, tegnap óta tölti, de semmi sem történik. A telefon korábban már újra lett indítva, de az sem oldotta meg. Valójában semmit sem tölt le. Hogyan lehet ezt rendbehozni?
Még mindig tölti a nyelvet. A HR-en kívül van rá megoldás?
-
Pikkolo^^
addikt
Emlékeim szerint a WP7 megtanulta a szavakat amiket használtam, azonban most WP8-on ezt nem tapasztaltam. Ez beállítás kérdése, vagy nem tudja megtanulni. Esetleg lehet hozzá. Külön nyelvi file-t rakni?
-
Pikkolo^^
addikt
Köszönöm mind a hármótoknak.
-
Pikkolo^^
addikt
Hely alapú szolgáltatásokkal kapcsolatos program van WP-re? Pl. ha hazaérek akkor bekapcsolja a wifi-t, kikapcsolja a BT-t, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
2 nap FB chat után az a tapasztalatom, hogy minden teszt üzenet megjött, azonban 3 normál üzenet mégis csak becsúszott ami nem ért célba. A viber esetén eddig minden megjött és jelzett is. Ez persze a jövőben változhat
-
Pikkolo^^
addikt
Beragadt a beszédfelismerésnél a nyelv letöltése, tegnap óta tölti, de semmi sem történik. A telefon korábban már újra lett indítva, de az sem oldotta meg. Valójában semmit sem tölt le. Hogyan lehet ezt rendbehozni?
-
Pikkolo^^
addikt
Az Én csempénél nem jelennek meg az FB-s események csak az én legutolsó megosztásaim. Ez mitől lehet? Tavaly 7.8 alatt nem volt ilyen gond. Ráadásul a Twitter sem jelenik meg (azt mondjuk korábban nem próbáltam).
-
Pikkolo^^
addikt
válasz CyberPunk666 #21217 üzenetére
Remélem tényleg így van :-)
-
Pikkolo^^
addikt
Legutoljára Samsung Omnia 7 esetén ismerkedtem a WP-vel és akkor a multitasking hagyott némi kivetnivalót maga után. WP8 alatt ha megy a navigáció és bejön egy hívás akkor a háttérben futtatja tovább a navit és rögtön mutatja az utat ha visszaváltok? Ugyanez a kérdés vonatkozik a sport tracker programra is, veszi az utat miközben telefonálok?
-
Pikkolo^^
addikt
Van olyan keep alive aminél tényleg nem kapcsol le a wifi? Most próbáltam ki egyet, de az nem működött. Este óta 2 levelem jött, de csak a feloldás után töltötte le őket.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2447 üzenetére
Az érzékeny kijelzőért én sem, viszont az OIS-ért adnék pénz mert nagyon sok esetben hasznos.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
A kezdő ár az egy dolog. Majd meglátjuk mennyit esik 3 hónap alatt.
A 820 ára irreálisan magas a 8X-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
WP8 tud telefonköyvben T9-es keresést? WM tudta, WP már nem, erős visszalépés volt ez is.
A WP7.hu L920 teszt eléggé semmitmondó lett, szerintem. Az alap funkciók fejlesztéséről és tesztjéről ismét semmi sem derült ki. Nem fogadott hívás esetén tud pittyegni vagy villogni valamelyik gomb?
Aki munkára használja a telefont és napi 1-3 órát beszél annak a kamera, játék betöltési sebességek másodlagos dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Ha felrakok egy custom rom-t akkor hogyan oldható meg, hogy minden telepített programom ismét automatikusan telepedjen és ne kelljen minden kézzel felrakni ill. játékoknál hogyan marad ak meg az elért eredmények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest