- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz monosgeri21 #78458 üzenetére
Mivel hogy csak 1020-asom van Lumiából, mással nincs tapasztalatom...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz vasi89 #78434 üzenetére
W10M, nálam csöng... Csak ráhúztad a 8.1-re, vagy HR is volt? Ha nem volt HR, megpróbálhatod, általában helyrehozza az ilyen és hasonló hibákat
(#78435) onlineair
Jah, akkor oké, nem 1020 kategória
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Francia91
veterán
válasz Francia91 #78398 üzenetére
Na itt van a jó ScreenShoot. Én a Lumia Camerát használom W10 alatt is. Akár csodatelefon, akár nem, nálam jól működik
Egyedül az Edge böngészőnél vannak néha megjelenítési problémák, de bezárás majd újraindítás után abbahagyja"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #78395 üzenetére
Rossz screenshot...
[ Szerkesztve ]
-
-
Francia91
veterán
válasz Gawamatsu #78361 üzenetére
Az érdekes az, hogy a Lumia 1020-asomon közel 2 hete W10M van, és hibátlan... Üzemidő is majdnem ugyanaz, mint a 8.1-esnél, ha kilövöd a rengeteg felesleges háttérben futó dolgot. Simán, talán picit pörgősebben viszi a 10-es Windows-t az 1020-as, mint a 8.1-est
-
Francia91
veterán
válasz Nooeca #78274 üzenetére
A Lumia 1020-as sem kapott, közben közel 2 hete feltettem Insiderrel, és azt kell mondja, hogy eddig hibátlan! Üzemidőre csak a mobilnet van rossz hatással, de maga a rendszer szebb, pörgősebb, mint a 8.1-gyel. mobilnetet meg ritkán használok, így ez a része nem zavar
-
Francia91
veterán
Lumia 1020 üzemidő, Win10 alatt, 8 óra elteltével, folyamatos WIFI kapcsolattal... Nincs semmi gond az üzemidővel. Amit észrevettem, hogy a bekapcsolt mobil adatforgalom szopja le az akkut nagyon gyorsan (hiába van nekem 2G-re állítva). Ha nincs folyamatos mobilnet kapcsolatom, akkor simán megvan a 1,5 napos üzemidő, állandó WLAN kapcsolattal...
-
Francia91
veterán
válasz this is life #78156 üzenetére
Érdekes, én a Lumia 1020-asomra HR nélkül húztam rá Insiderrel a Win10-est, de lassan 1,5 hete semmi probléma.... Pedig sokmindenre használom az 1020-ast
-
Francia91
veterán
válasz nhpeti #78067 üzenetére
HR után tetted fel, vagy Win10 telepítés után csináltál HR-t? Mert ezek tipikusan ennek a hiányából eredő hiba...
Nekem Lumia 1020-asom van, Win10-re frissítve, de semmi hiba, Here+ pöpec, és minden más is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
1020-as Lumiámnál (W10M) fordult elő 1 alkalommal, hogy 2 kontakt telefonszámait megkavarta, de több hiba nem volt. Csak néztem, hogy más a hangja, mint aki hívott, de aztán derült ki, hogy összecserélte a neveket...
-
Francia91
veterán
válasz Ice_Man22 #77843 üzenetére
Érdekes dolog ez a W10 alatti akkutéma... Valakinél jobban merül, valakinél nem...
Nekem pl az 1020-asomon van a W10M, de nem vettem észre tapasztalható különbséget, hogy jobban merülne... Másnál meg majdnem feleződik az akkuidő..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Üdv!
Elvileg az Áruházon belüli vásárlások Microsoft fiókhoz kötöttek, jól tudom?
Ha mondjuk nekem van egy megvásárolt Sygic licencem, akkor azt egy másik Lumián, szintén az én fiókommal bejelentkezve használhatom ugyanúgy megvásárolt navigációként? Vagy ezek készülékre is korlátozottak?[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz kiralyroli #77725 üzenetére
Lumia 1020-as, nekem is .164-es van fent, minden pöpec, Áruház is....
-
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #77590 üzenetére
Én nem írtam semmilyen hibáról, összetévesztesz valakivel.
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #77587 üzenetére
Ez a szar tökéletesen fut Lumia 1020-asomon...
-
Francia91
veterán
Nekem Sygic van, januárban megvásároltam 70%-os kedvezménnyel 6.800 Ft-ért. Ennyi szerintem igazán nem sok kiadás egy tisztességes navi programért, amire aztán élettartam frissítést kapsz (térképek és maga a program is)
Ráadásul kb a legjobb navi a platformra, meg más platformon is a legjobbak között van
Nem reklámnak írtam, pusztán tapasztalat alapján"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Nekem a 164-es van az 1020-ason, a Groove zenének szintén nincs a menüben ikonja, de nem zavar, ezért nem HR-ezek. Minden más rendben van (nesze neked teljesítményproblémák...)
-
-
Francia91
veterán
válasz kisapa #77434 üzenetére
Én sem HR-eztem, rátoltam, és tökéletes! (Lumia 1020)
Amúgy érdekesnek találom a dolgot, hogy Lumia 1020-ason többünknek is hibátlanul működik a Win10, tehát eddig nem látjuk okát annak (természetesen az üzleti érdeket leszámítva), hogy miért is nem kapta meg hivatalosan, mert itt nincs semmilyen teljesítményprobléma....
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz this is life #77388 üzenetére
Hát most már akárhogy is van, fent hagyom az Insider-es Windows 10-est az 1020-asomon, eddig meg vagyok vele elégedve
Ahhoz képest, hogy teljesítményproblémákra hivatkozva nincs rá hivatalos W10M, elég szépen elfut rajta, semmivel sem rosszabb, mint a 8.1-es. HERE nyártól nem lesz, viszont nekem ott van a Sygic megvásárolva, ebből a szempontból sincs problémám."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz this is life #77359 üzenetére
Én ebben látom a dolog mivoltát, hogy miért nem kap hivatalosan Windows 10-est az 1020-as..
Rengeteg helyen olvasom még most is, hogy normális hardverrel és kamerával szerelt telefon szinte már csak 5" felett létezik, és bizony sok ember igényelné ezt 4-4,5"-os méretben is.... Faterom most cserélte a Nokia 5140i telefonját, egy Lumia 550-esre, mert ez volt a legértelmesebb választás, ami picit tud is, és 5" alatti
A Lumia 1020 pedig kamerában szerintem még ma is etalon, eleve a szenzorméret miatt is, a Xenonról nem is beszélve...
Most 1 napja van W10M az 1020-asomon, eddig semmi hiba. Akkuidő kb ugyanaz, mint a 8.1-nél, Lumia Camera hibátlanul működik, képminőségben nem látok eltérést, fagyás, bug eddig nincs tapasztalva (pedig Skype-olok, Viberezek és böngészek, már a Sygic-ot is próbáltam, Edge böngésző baba nagyon, pöcc-röff, zenelejátszó jobban tetszik, mint a 8.1-ben (csak nekem tűnik úgy, mintha picit próbáltak volna hajazni a Core Playe-re? )
Tehát eddig nekem bejön, és semmi hiba!
És akkor teljesítményproblémákkal magyarázzák... Nincs több kérdésem..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Sjkolrd #77356 üzenetére
Hát figyelj, teljesítményben eddig semmi negatívat nem tapasztaltam, bug és fagyás sem volt még eddig...
Nekem olyan gondolatom van, hogy a Microsoft nem akar egy kamerás konkurenst házon belül Windows 10-zel..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Jólvan, annyira nem esek kétségbe ha nem frissítik, és ha nem lesz W10-re, mert van jogtiszta, vásárolt Sygic-om, csak mikor melyiket használom, melyikhez van kedvem
Külföldre pl mindig a Sygic-al navigálok, itthon általában jó a HERE is, bár használtam Romániában is, de ott a Sygic jobb útvonalakat tervez a HERE+-nál"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
No kérem, én azért próbaképpen feltoltam az 1020-as Nokiámra a Win10-et... Eddig nagyon baba, hibát még nem tapasztaltam, pedig nyomkodom, használom... Majd az idő elteltével kirajzolódik, hogy jó-e vagy sem, de egyenlőre teljesítménybeli problémát egyáltalán nem tapasztalok...
Más:
A Here Drive+ kiírta most a Win10-es 1020-asomon, hogy 2016. júniusától nem lesz elérhető Win10-es eszközön. Ez azt jelenti, hogy Windows Phone 8.1-en továbbra is elérhető lesz, csak Win10-en nem?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz Ádám16 #77213 üzenetére
Én használom is tovább a 8.1-est, azzal semmi gond nincs, csak a Microsoft hírközlésével vannak gondjaim, mikor ezidáig mondogatták, hogy megkapja ez is... Csupán ennyi a problémám
-
-
Francia91
veterán
válasz SOAD19 #77060 üzenetére
A Windows 10-re frissíthetőség lehetősége nem befolyásolta a megvételt, sokkal inkább a támogatás, kamera, GPS frissítések, Skype, és a modernebb platform az N8-ashoz képest. Csak furcsállom, hogy gyengébb hardverű Lumia megkapja, ez meg a Dual Core 1,5 GHz-es Krait maggal, meg 2 GB RAM-mal nem...
Nem dőlök kardomba, ha marad a 8.1, tökéletesen elégedett vagyok ezzel is, csak nah..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Furcsa, mert a Lumia 435-re jön ki Windows 10, és gyengébb hardvere van, mint a Lumia 1020-asnak... Microsoft logic....
-
Francia91
veterán
Kapni fog a Lumia 1020 is Windows 10-est? Mert a jelenlegi listában nincs benne
-
Francia91
veterán
válasz bluemirage #76683 üzenetére
Én is megvettem a Sygic-ot januárban, mikor 70%-os leárazás volt rá, így az Európa csomagért fizettem 6.800 Ft-ot. szerintem bőven jó. Mellette meg ott van a Here Drive +, ami szintén nem rossz navigáció
-
Francia91
veterán
Csak azt nem értem, hogy miért jók ennyire a nagy tepsik.... Értem, hogy divat meg meg egyebek, de ki lehetne adni normális hardverkiépítettségű telefonokat 4,5-5" közötti méretekben is...
-
Francia91
veterán
válasz Lacielvtárs #76330 üzenetére
Nekem ugyebár a 8.1 (asszem a Denim) van az 1020-asomon, eddig azzal semmi problémát nem tapasztaltam, ezért is nem próbálkozok a W10-zel. Ami stabil és jó, abba nem szeretek belenyúlni
-
Francia91
veterán
válasz Lacielvtárs #76327 üzenetére
Az N8-as Nokiámról nekem is átvitt mindent a Lumia 1020-as. Unokabátyám szintén N8-as-ról váltott, csak Ő Androidra, az Android meg nem tudta áthúzni Symbian-ról a cuccokat, konkrétan semmit, "ismeretlen rendszer" üzenettel...
Kérdés: Ha majd kiadják a végleges W10-et, akkor pár hét olvasgatás után majd rámegy az én 1020-asomra is. Nos, van pl egy Sygic nevű navigációm (amit megvásároltam januárban 70%-os leárazással). Ha lefrissítem a rendszert, akkor ez megmarad-e? Abban az esetben, ha nem marad meg és újra kell tenni, a licenc megmarad? Van egy olyan tippem, hogy eszközazonosító alapján lehet a licenc a programra, de majd kijavítotok, ha mégsem így van
-
Francia91
veterán
válasz mirci18 #76302 üzenetére
A Lumia 550 tesztjéből idézek:
"A Microsoftnál előre feltelepítették a Facebookot, az Ubert (hoppácska), az Amazon és a Microsoft Áruházakat, a Shazam zenefelismerőt, a Térképet (ami már nem HERE Maps néven fut), valamint az Office programokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)"
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Üdv!
Windows 10-re megvan a HERE Drive (+) utódja, vagy hasonló navigációs alkalmazás?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz watador600 #76130 üzenetére
Én sem szándékozok váltani, nem is nagyon érdekel a dolog, most a 8.1-essel tökéletes az 1020-asom. Ha kiadják rá, majd hónapokig olvasom a véleményeket, ha jó, akkor frissítek csak
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #75707 üzenetére
Én nem találkoztam még ezzel, pedig a Messenger, a Skype és a Viber is futni szokott a háttérben...
-
Francia91
veterán
válasz SOAD19 #75676 üzenetére
Úgy más. Nekem eddig max 10%-ig merült az 1020-asom, ha ott tartok vele, akkor minden kikapcs, és a töltésig hozzá sem nyúlok . De nagy átlagban, mire hazaérek melóból, 30% körülire szokott merülni
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz bihariszabi #75281 üzenetére
A vitához egy picit hozzászólva:
Nekem eddig bejön a WP, 2015. November óta van Lumia 1020-asom. Lassúnak nem érzem, elégedett vagyok vele. Sok helyen olvasom, hogy kevés alkalmazás van rá... Nekem bőségesen megfelelnek, amiket találtam eddig az Áruházban, nem volt még, amit hiányoltam volna. Messengerrel semmi problémám, Viber és Skype is hibátlan számomra, eddig az IE-vel sem vesztem össze. Persze nem számítógép helyett használom, videózás, fényképezés, zenehallgatás, böngészés és kommunikáció és navigáció (Here+ és Sygic), ezekre használom, és ezekre hibátlan, legalábbis nekem"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz szekfizsolt #75103 üzenetére
Érdekes, nekem az 1020-asom nem csinál ilyeneket, kb 1,5 hónapja nem volt kikapcsolva, de nem érzek változást rajta
A Sygic tényleg nagyon jó, még anno Symbian-on (Nokia N82, majd később Nokia N8) kezdtem el használni, ott szerettem meg, de ahogy megszüntették a frissítéseket Symbian-ra, visszatértem a Nokia navijához. Most, hogy Lumiám lett, megint játszik a Sygic, persze a Nokia megoldása sem rossz, Erdélyt 2015 augusztusában még a Nokia N8-ason lévő Drive-val jártam meg, szépen navigált
-
Francia91
veterán
válasz maximilian4 #75095 üzenetére
A lényeg, hogy elvileg mindkettőnek friss térképei vannak, de pl a Sygic Arad és Sebes között az A1-es autópályára tervez, míg a Here Drive a kis falukon keresztül vinne, miközben pont ugyanúgy be van kapcsolva a fizetős út és autópálya opció mindkettő programban. Ebből a szempontból nagy különbség van, de vannak kisebb távok is, amiket másfele tervez a két program, nem nagy, de észrevehető különbségekkel. Általában ismerem az út 80%-át, a GPS-t csak megerősítésnek használom, de a Sygic pont azt az útvonalat tervezi, amit én is eltervezek magamnak térképen, vagy éppen a google térképen
De Budapesten és Szegeden pl tökéletes a Here Drive is, Brassóban is mentem vele, nagyvárosokban elsőrangú a Nokia navigációja is, azt kell mondjam. A sávasszisztens remek, többsávos körforgalmaknál időben jelzi, hogy melyik sávba sorolj be, hogy a megfelelő kijáraton tudj kimenni (ezt a Sygic is így teszi). Most hirtelen ezek a különbségek ugranak a két navi között. Nem nagy, de mintha az útvonaltervezés optimálisabb lenne a Sygic-nél[ Módosította: MurdR ]
-
Francia91
veterán
A sygic-et én is megvettem a Lumia 1020-asomra. Megmaradt a Here+ is, de a Sygic jobban tervez, plusz frissebbnek tűnik a térképe. Pl Romániába sokkal optimálisabban tervez, mint a Here Drive, szoktam kijárni Erdélybe, navigált már mindkettő program. Amúgy szólok, hogy most a Sygic-re 60% leárazás van január 31-ig, így az Európa csomag csak 6.580 Ft-ba kerül, én is pár hete vettem meg. Ennyit bőségesen megér!
-
Francia91
veterán
válasz ivógéptanács #74962 üzenetére
Nem. Valamelyik magyar oldalon olvastam már, hogy sikeresen átírták Windows 10-re az appot. Most nem tudok normálisan linkelni, mert telefonról írok, de itt is van egy hír a dologról:
http://wmpoweruser.com/lumia-camera-updated-for-windows-10-mobile-devices/Szépen ki lenne cseszve az 1020 tulajokkal pl., ha ezt nem tennék át WP10-re....
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #74946 üzenetére
Fogalmam sincs, nekem 2 hónapja van Lumiám, előtte N8-as volt 5 évig (Symbian).
Ismerősömnél volt olyan, hogy a "Hálózat+" nem volt a menüjében, és még pár egyéb dolog, és SyssAppPusher-rel kellett leszednie... De nálad más van, mert Neked ott van a menüben, ami kell, csak éppen kilép...[ Szerkesztve ]
-
-
Francia91
veterán
Alapvetően nem, csak ha beteszed a pipát a "vessző billentyű elhelyezése" elé a beállításokban....
Épp ez a problémája, hogy itt neki kilép a menüből a telefonja, nem tudja bekapcsolni
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz this is life #74369 üzenetére
Hát igen.. De azért egy PureView kamerásnak nevezett Lumiát (a 928-ra gondolok) gagyi dolog 1/3,2"-os szenzorral szerelni. De ez csak az én véleményem, annak fényében, hogy 5 évvel ezelőtt már az N8-asba 1/1,83"-os szenzort pakolt a Nokia. Mondjuk a maga korában az is egy mobilos kamerának számított, és azt kell mondjam, mai napig megállja a helyét, sőt! Sok gyártó még most kezdi hozni azt a szintet kamera terén, amit z N8-as hoz
Kérdés:
Néma üzemmód, vagy vmi ahhoz hasonlót hol tudok állítani a WP-ben?[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #74357 üzenetére
Nem mondtál semmi újat Lumia 928-assal, de szerezni egy független példányt már annál nehezebb....
Mivel csak az amerikai Verizon kínálatában volt. Ha véletlen berendelek Ebay-ről egy függetlenített példányt, az USA-ból jövő cuccokra majdnem mindre vám van..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Lumiákban jelenlegi tudásom szerint 5" a legalja, legalábbis, ha a 820-asnál újabbakat nézzük. Az meg, hogy Neked a vaku mit takar nem tudom, de Xenon megoldás csak az 1020-asban van, a többiben csak LED.
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #74149 üzenetére
Hmm... Nálam csak lassabb, az 1 hónap alatt 1x lépett ki összesen... Egyedül FB-re használom, másra nem
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #74147 üzenetére
Akkor Opera, FB alatt nincs gondom vele, más honlapokra meg jó az IE (legalábbis nálam)
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #74140 üzenetére
A hozzászólás melletti 3 pont jelzi, hogy az a válasz az előtte lévő hozzászólásra, ott van a váltás, csak a gyári kliens így jelzi
(Ha jól tévedek)Amúgy meg FB-re az Operát használom, ott jobban látok mindent, jobban szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Üdv!
Pár perce a Lumia 1020-asom megfagyott fényképezés közben. A kijelző alatti 3 "gomb" világít, valamint az elkészített fénykép ott van a kijelzőm, az meg világít...
Kikapcsológombot nyomogattam, nyomvatartottam hosszabb ideig is, de eddig semmi reakció. Van erre valami orvosság?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz A_ScHuLcZ #73988 üzenetére
A 2 SIM-es nem tud LTE-t, a szimpla SIM-es viszont tud, kb ennyi a különbség, ha nem jól tudom, kövezzetek meg
Valamint van még a 640XL, ebből szintén van 1 és 2 SIM-es verzió[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Nekem harmadik hete van Lumia 1020-asom, eddig nagyon bejön a rendszer. HERE Drive+ már nemcsak regisztrált országban működik (onnan tudom, hogy ismerősömnek 930-asa van, jár vele külföldre is, és ott is pöpecül megy a navi).
Amúgy nagyon jó az offline navigációja, legalábbis szerintemAz meg, hogy kevesebb app van.... Kinek mi kell. Én használom a telefont, nem játszok rajta, nem igényelek csicsás menüt és effekteket. amit én eddig találtam alkalmazásokat, megfelelőnek találom, nem olyan sovány azért a választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Napelem
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...