- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz Francia91 #76328 üzenetére
A vásárlást a microsoftos fiókodhoz köti. Amíg azzal vagy bejelentkezve, addig a vasárolt dolgokat ingyen letöltheted bármikor. Ha masik telefonon jelentkeznél be ezzel a fiókra,arra is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
válasz Francia91 #76328 üzenetére
ez mondjuk jó kérdés...
ugyan is nekem a lumia 532-ről csak a névjegyeket volt hajlandó átvinni, mást nem is ajánlott fel a lumia 550-re, win 10-re...
szidtam is mint a bokrot
bezzeg visszafele mentek az üzik, amire pont nem volt szükségem hogy a win 10 bemutatkozó üzit átnyomta a lumia 532-reui: szép ez a win 10, de egyenlőre csak szép, nekem még nem igazán hasznos...
viber alatt néha "ugrál" a kép és nem tudok írni (csak újra indítás segít rajta), van hogy nem jön fel a gépelő eszköz
nem megy a win 10 alatt az otp bank smart, sem a mobil vodafone alkalmazás sem, pedig már cisnltam visszaállítást...
remélem azért idővel rendbe rakják, mert én nagyon szerettem eddig a WP-t
a facebook alkalmazás úgy xar ahogy van, viszont ha nem engedem neki hogy lefrissítse, akkor megy rendben a régi verzió
egyenlőre ennyi ami nálam eljött, de majd szaporodik ez még, bizakodó vagyok[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...