- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #43089 üzenetére
Szintén... 24 órával töltés után átlagos használattal (fb messenger, twitter,mail, podcastok) most vagyok 53%-on...
-
Sofian
őstag
-
Sofian
őstag
válasz gyurkikrisz #42712 üzenetére
Ez tök jó, de ha valaki egy rendezvényen túrán van ahol fényképezni akara akkor ez kevésbé megnyugtató dolog.. főleg az, hogy a zsebemben 8.1 óta többet veszít akkuból mint amíg használom. Tudom, ha akkuidőt akarok vegyek Samsung Galaxy-t...
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
válasz gyurkikrisz #42708 üzenetére
Nah.. most képzeljük el azt az irreális esetet, hogy 8 óráig nincs töltésre lehetőség, de szeretnéd használni is a készüléket...
-
Sofian
őstag
Frissült a Camera és a Camera Beta....
Új feature-ök a link mögött..
Gyakorlatilag minden új feature-höz cyan kell...
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Nah melyik platformra nem készült Eurovíziós szavazó App...? igen...
-
Sofian
őstag
A 99 Ft nem visszapattintott beterhelés miatt nem fogom használni egyiket sem, ha egy évben párszor újra kell telepítenem akkor a végén ott vagyok hogy többet vesztek velük mint nyerek. Egyébként is mindenhol lehet kártyával fizetni...
-
Sofian
őstag
-
Sofian
őstag
válasz WinPho #41756 üzenetére
A kivétel erősíti a szabályt
(latinul: exceptio probat regulam, hozzávetőleges jelentése:
„a kivétel a szabály próbája”)gyakran idézett mondás, amit – a tévesen lefordított, és így általánossá vált használat miatt – a köznyelvben rendszerint a kikövetkeztethető eredeti jelentésétől eltérő értelemben használnak.
-
Sofian
őstag
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #41648 üzenetére
Lehet egyszerű OS config probléma. Frissítésnél valamit benéz az OS. Illetve a különböző SoC-okra optimalizálás sem biztos, hogy elkészült teljesen.
Egyébként az borítékolható volt hogy Cortana-val többet fog enni.. ezzel nincs is baj. A baj az hogy Cortana nélkül is eszik rendesen..
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #41642 üzenetére
Szerintem pedig azért nem mutatja a battery sense, hogy melyik app a ludas, mert nem az appok hanem az OS a hibás..
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #41080 üzenetére
Ugye milyen jól jönne most az 1520
-
Sofian
őstag
válasz SpongyaBob #41007 üzenetére
No para, nálam ha hozzáadok egy egésznapos eseményt akkor a kiválasztott dátumnál egy nappal korábbra rakja... Majd jön frissítés a naptár apphoz 1-2 hónap..
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
A rádió app csinált tegnap olyat, hogy nem tudta melyik frekvencián vagyok.. el volt csúszva a megjelenített állomás a valójában hallgatotthoz képest... van még mit hegesztgetni...
-
Sofian
őstag
válasz leximester #40648 üzenetére
2011-ben érzem magam... (WP7)
-
Sofian
őstag
válasz viewdetails #40202 üzenetére
Ez egyébként gyártó függő.. pla Samsungnál jobban megéri a Samsunghoz vinni rögtön mint a szolgáltatóval szenvedni... főleg ha házhoz is megy a szerviz...
-
Sofian
őstag
Ha beállítok a naptárban egy egésznapos eseményt egy adott napra... egy nappal korábbra menti...
Eddig ilyet nem tapasztaltam.. ez is új feature vagy csak én nem vettem észre wp 8-on korábban?
-
Sofian
őstag
Ha minden igaz újra lett írva a teljes Google fiók sync.. ezért is kell újra bejelentkezni a gmail accountokkal WP 8.1 frissítés után. Ahogy fentebb írta emvy, mostmár megy az IMAP IDLE így tulajdonképpen újra van push GMAIL-hez (is).
Állítólag a naptár és névjegyzék szinkronizálás is jelentősen javult. De erről nekem még nincs tapasztalatom. Majd kiderül.
-
Sofian
őstag
A market továbbra is döglődik nálam... már betölt egy két dolgot.. de sokszor hibát dob...
-
Sofian
őstag
Az volt már, hogy a push továbbra is hektikus...?
-
Sofian
őstag
podcast appal tíz perce szenvedek mert nem akarta megenni az url-eimet... erre kiderült, hogyha nem írok elé http-t akkor ő feladja a dolgot és inkább név szerint keres...
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #38370 üzenetére
Hogy menjen action centerbe azt a fejlesztőnek kell leimplementálnia. Ezek szerint ez még nem történt meg..
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #36841 üzenetére
Androidos gyártói hozzáállás a buli...
-
Sofian
őstag
válasz Воланд #36504 üzenetére
A Microsoft azért irt ki minden FB integrációt, mert ezen alapvetően nagyon jó funkció megvalósításához az MS-nak aktívan fejlesztenie kéne a HUB-okat pl. a Facebook-kal együtt.. namost látjuk, hogy a gyors reagálás nem az MS erőssége ezért inkább feladták a dolgot. Mondjuk ettől függetlenül API-t adhatnának a thirdparty mély integrációhoz.. de hát ez sem az erősségük..
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Szóval mi a következő dátum amikor végre leeshet az állam?
-
Sofian
őstag
Eléggé skizofrén az előadás a dupla hanggal..
-
Sofian
őstag
S/MIME.. never too late..
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Kelvin nem igazán megy..
-
Sofian
őstag
US only Betával kezd...
-
Sofian
őstag
Microsoft Announced Google Now!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #35693 üzenetére
A BKK a 4-es metró indulása miatt befrissítette a gtfs adatbázist, aminél ez a hétvége erősen hibásan lett feltöltve ezért ezen a hétvégén a Google Maps is és a Here Transit is használhatatlan útvonalakat dob.
Hétfőtől már ok.. bár gondolom ez sokakat nem vigasztal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!