- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz pushalias #1580 üzenetére
Na ez a honap szovege... szeretem az ilyen humort, tenyleg elismerem, hogy kicsit tullottem a celon a hsz-ommal, ez vicces volt
Egyebkent azt szerettem volna erzekeltetni, hogy manapsag amikor mindenki a specifikaciokra gyur, a 185 g szerintem sok a 920 eseteben (a 112 g-hoz nem is merem hasonlitani, de az atlagnal mindenkeppen sulyosabb), cserebe karpotol a design. En tovabbra is szivesebben lattam volna egy 800-szeru hajlitott kijelzot, de ez egyeni problema. A 820 anyagat csillogo, csuszos muanyagnak gondolom a kepek alapjan, de meglatjuk eloben. A Note kezbe veve nem volt rossz egyaltalan, nagyon jol ossze volt rakva - mas dolog, hogy a krom resz meg a reces kek muanyag szinten nem egy design gyoztes valami, ezt alairom. Engem sem a design fogott meg annak idejen, hanem a kijelzo merete.
-
tybsen
addikt
válasz Alexios #1550 üzenetére
A 8s pont ezert nem johet szoba nalam sem (meg az LCD kijelzo meg a ketszinu design). Valahogy az osszes modellbol hianyzik valami A 820 lenne meg ertelmes valami, de annak meg olyan a hatulja, mint valami retro muanyag bútor designja... es a felbontas is lehetne jobb ennyi penzert (GG hianya a legkevesebb, egy folia megoldja).
Nem ertem, miert nem a 800 designjat vitte tovabb a nokia, ehelyett ez az izlestelen muanyag vacak 820 plusz a 185 grammos bovithetetlen feltegla (a joval nagyobb galaxy note-om is vekonyabb volt es csak 178 g). Persze eloben lehet, hogy jobbak lesznek.
Az viszont ketsegtelen, hogy az UI gyors es smooth, ez nagyon pozitiv, kivancsi vagyok az elso keszulekekre a MM-ban, alig varom, hogy megnyomkodjam oket
Az LG Nexus ara nagyon jol be lett love es ez elegge megneheziti a technikailag es arban nagyon rendben levo keszulek osszehasonlitasat a gyer wp-s felhozatallal. Viszont a nexusba LCD kijelzo kerult amit utalok, szoval megsem olyan egyszeru a dontes, hogy maradjak-e android-on vagy kiprobaljam a wp-t.
-
tybsen
addikt
válasz bull84ghia #1469 üzenetére
Az nekem sem.
Most mar csak arra vagyok kivancsi, hogy vajon mostantol az alkalmazas segitsegevel barmelyik geppel ossze lehet dugni zune nelkul? Tehat ha egy haverom ad valamilyen dokumentumot, akkor az o szamitogepevel osszekotve a sajat telefonomat, at lehet majd rakni a szgeprol a telefonra a dokumentumot?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz bull84ghia #1408 üzenetére
Sajnos nagyon valosagosnak tunik.
-
tybsen
addikt
válasz bull84ghia #1404 üzenetére
Na akkor mar megerte.
Ugy nez ki kozben, hogy a sajto teljes figyelmet a wp bejelentes fele forditja majd hetfon, mert a google elhalasztja a sajat esemenyet a Sandy nevu hurrikan miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Mar nagyon varom a hetfoi bemutatot, de minel jobban varja az ember, annal lassabban telik az ido.. még az oraatallitas is ellenunk dolgozik.
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #1363 üzenetére
Nagyszeru..
Mondjuk ez a fb chat.. en ha kuldok, elmegy ugyan (android), de altalaban nem kapja meg az illeto mert nem online. Aki meg folyton online a telefonja miatt, annak meg ugyis van mas (pl. whatsapp), ami mindig mukodik. En nem vagyok a hive a fb-chatnek amugy sem, nem egy megbizhato valami. Androidon sem ertesit mindig, teljesen rapszodikus a mukodese - csak azert irom, hogy megnyugodjatok, hogy mas platformon sem teljesen oke a mukodese.. Ha biztosra akar az ember menni, eddig nekem a whatsapp bizonyult az egyeduli megoldasnak.
-
tybsen
addikt
válasz Gabesz77 #1335 üzenetére
Ezert is gondoltam, hogy veszek egy kisebb telefont (lumia 800) es egy tabletet (N7). A GG hianya annyira nem zavar 820-nal, menne ra folia ugyis, en mindig rakok ra, a GG sem biztositek sajnos. A felbontas zavar jobban. HTC 8s nem lenne rossz, de ott meg a kijelzo LCD es nem amoled..
-
tybsen
addikt
Köszi. Akkor le kell mondanom azt hiszem a lumiakrol, pedig hosszu ideje ez az elso olyan forma, amit igazan szepnek gondolok. Kar, hogy nem ezt a format vittek tovabb, amoleddel es hasonlo sullyal. Nekem a 920 mar tul nagy, sulyos. Talan a 820 OK, de ott meg nem ertem a kijelzo felbontast, hogy miert szurtak el.
-
tybsen
addikt
Ha tegyuk fel nem lesz semmi olyan a hetfoi bejelentesen, ami szamomra kihagyhatatlanna tenne a wp8-at (illetve ha az androidos bejelentes sem csabit el) akkor szerintetek most venni egy olcsobb wp7.5 keszuleket mar mindenkeppen zsakutca? Nem fejlesztenek mar ra es a 8-as alkalmazasok nem lesznek ra elerhetok?
Azert kerdezem, mert a Lumia arak jol lementek, lumia 800 mar 229 EUR, lumia 900 pedig kb 320 EUR - nekem ezek a formak jonnek be tovabbra is, az uj nokiak dragak, a htc-k nem amoleddel jonnek, szerintem az amoleddel ezek a 800-900-asok nagyon szepek. Esetleg a 820 tetszene még talan, de azt meg sokallom azert a felbontasert. Esetleg vennek egy lumia 800-at telefonnak es melle egy nexus 7-et tabletnek, nem tudom.Whatsapp mar jol, keslekedes nelkul mukodik wp-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest