Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gzbotii

nagyúr

válasz Barthezz2 #33302 üzenetére

En semmit. Csak a franc gondolta, hogy uj laptopokra (amik Win8-nak vannak szanva, de mint FreeDOS veszed meg) nem tudsz rakni 7-est. Probaltam mindent, de amikor bootolasnal kivalasztod, hogy a stickrol lecci bootold mar azt a nyamvadt vindozt, elkezdi elotolteni majd egy bootloop. Ha milyen fasza.
    Csak Ubuntu es Win8 engedett fel.
    Ubuntura meg nem volt halokartya driver, igy felejtos lett.
    Laptop melle meg kapott egy CD-t driverekkel, direkt Win8-hoz. Ez volt a CD neve: X551MA_Win8_64_drivers.
    Ebbol az X551MA a laptop tipusa. A gepen meg Win8 volt, 64 bittes. Eeees amikor akartad futtatni a varazslot, hogy lecci ma' rakd fel a drivereket, azt mondta, hogy a gep nem teljesiti a minimalis rendszer kovetelemenyeket a driver telepitesehez!!!4negynegy!4!!
    En itt mar sirtam es egy szekkel csapkodtam a hatam.
    Ezutan megnyitom a CD tartalmat, hogy majd manualisan telepitem. Akkor is ez a duma fogad.

Vegul a gyarto oldalarol levadaszott driverekkel ment minden. Ami mellesleg nevben ugyan az volt mint amit a CD tartalmazott.

De szerintem egy RT Wint hamarabb huztam volna a Nexusra mint erre egy 7-est ...kesz komedia.:D Foleg annak a Pentium procinak a teljesitmenye es a laptopban talalhato 3 cellas beepitett(!) akumulator. Es mindezt vette a haverom 100.000-ert. Hat kicsit kibaszott magaval :U

Új hozzászólás Aktív témák