- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Barthezz2 #33302 üzenetére
En semmit. Csak a franc gondolta, hogy uj laptopokra (amik Win8-nak vannak szanva, de mint FreeDOS veszed meg) nem tudsz rakni 7-est. Probaltam mindent, de amikor bootolasnal kivalasztod, hogy a stickrol lecci bootold mar azt a nyamvadt vindozt, elkezdi elotolteni majd egy bootloop. Ha milyen fasza.
Csak Ubuntu es Win8 engedett fel.
Ubuntura meg nem volt halokartya driver, igy felejtos lett.
Laptop melle meg kapott egy CD-t driverekkel, direkt Win8-hoz. Ez volt a CD neve: X551MA_Win8_64_drivers.
Ebbol az X551MA a laptop tipusa. A gepen meg Win8 volt, 64 bittes. Eeees amikor akartad futtatni a varazslot, hogy lecci ma' rakd fel a drivereket, azt mondta, hogy a gep nem teljesiti a minimalis rendszer kovetelemenyeket a driver telepitesehez!!!4negynegy!4!!
En itt mar sirtam es egy szekkel csapkodtam a hatam.
Ezutan megnyitom a CD tartalmat, hogy majd manualisan telepitem. Akkor is ez a duma fogad.Vegul a gyarto oldalarol levadaszott driverekkel ment minden. Ami mellesleg nevben ugyan az volt mint amit a CD tartalmazott.
De szerintem egy RT Wint hamarabb huztam volna a Nexusra mint erre egy 7-est ...kesz komedia.
Foleg annak a Pentium procinak a teljesitmenye es a laptopban talalhato 3 cellas beepitett(!) akumulator. Es mindezt vette a haverom 100.000-ert. Hat kicsit kibaszott magaval
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest