- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkzoli
tag
válasz
Norby26 #2059 üzenetére
Ezek a legjobb freeware gyűjtemények:
http://www.freewarepocketpc.net/
http://www.freewareppc.com/
http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php
A nem freeware gyűjteményt meg a közismert keresőszavakkal találod meg
Ha a cab fájlokat szeded össze, azzal jócskán megkönnyíted az életed, mert a a mem.kártyán mindig nálad lehet -
diamondface
tag
válasz
Norby26 #2050 üzenetére
sok ilyen oldal létezik, de nem akarok egyet-kettőt belinkelni, mert minek... általában a google-n szoktam kezdeni a keresgélést. ami windows mobile-ra írt program és a felbontása olyan mint a gépednek (240*400), általában jó szokott lenni. rád van bízva, mit írsz be a keresőbe
úgy tudsz telepíteni, ha megnyitod a ".cab" kiterjesztésű file-t a pda-n, vagy .exe-t asztali gépről active sync-en keresztül... -
diamondface
tag
válasz
Norby26 #2037 üzenetére
az egyetlen dolog amit nem említettem az az, hogy ha van mondjuk magyar nyelv rajta (ha nincs, akkor persze mindegy), akkor azt én nem tudhatom, hogy utólag van magyarítva , vagy magyar a szoftver. Ha utólag lett magyarítva, akkor azt 'el fogja felejteni', és ismét fel kell telepíteni a magyarítást.
de abban is segítünk, ha úgy van, szóval ezt csak azért mondtam el, hogy tudj róla.
-
diamondface
tag
válasz
Norby26 #2035 üzenetére
-lementesz minden adatot (névjegy, sms, stb) pl. sd kártyára
-sim-et, sd-t kiveszed
(legyen az akksi teljesen feltöltve!)
-három gombot kell egyszerre nyomva tartanod: zöld(hívásinditás)+piros(hívás vége)+soft reset gomb (ez a telefon tetején van, a ceruzával vagy egy fogpiszkálóval tudod benyomni)
-addig tartod őket benyomva, míg megjelenik a 'hard reset menü'.
-megkérdezi, hogy tényleg akarod-e, (persze nem pont ígykiírja azt is, hogy mit kell megnomnod ha 'igen'
ezután elindul a telepítési folyamat, romfüggő, hogy van-e további teendőd (lehet, hogy be kell kalibrálni a kijelzőt, időzónát megadni meg ilyenek, de eléggé szájbarágós úgyhogy tutira menni fog
(de olyan romok is vannak, hogy csak nézned kell, vagy azt se ha nem akarod, megkávézol addig
)
szóval kb. ennyi, és ha eddig független volt a pda, ezután is az lesz. Nincs köze ahhoz -
diamondface
tag
válasz
Norby26 #2033 üzenetére
omnián még nem cseréltem romot, úgyhogy abban nem tudok konkrétan segíteni. (utánanézek esetleg, ha nagyon muszály)
szerintem próbálkozz először hard resettel.
az a flash memória egy erre a célra elkülönített részéből újratelepíti azt a rendszert, ami most a pda-don van. Szóval a beállításaid, fájljaid (amit rajta hagysz) mind elvesznek, a rossz beállításokkal együtt. Ìgy aztán majd remélhetőleg sikerül megfelelően konfigurálni a masinád -
diamondface
tag
válasz
Norby26 #2028 üzenetére
az autodataconfig-ot nem tudom konkrétan, hogy honnan lehet leszedni mert "belefőzték" a romba, amit használok. Egyébként ez a progi beépül a beállítások közé. Volt már, hogy teljesen elállítgattam minden hálózati beállítást, és csak ezzel tudtam visszacsinálni
a hard reset végrehajtásáról itt találhatsz némi infót:
hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html -
farkzoli
tag
válasz
Norby26 #2017 üzenetére
Winmo általánosságban: settings > connections > connections-ban a My isp alatt létrehozol egy új modemet.
Név: akármi, alatta: gprs 3g, APN: ezt majd kikeresed a Telenor lapján. User/pass feltehetően nem kell itt sem (voda, t, esetén nem kell) Ezzel kész az új modem, az internet sharing programban már látod is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest