- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirtyll
csendes tag
Köszönöm azoknak akik segíteni akartak, a probléma megoldódott. A megoldás : magyar Win Xp-n Nulla SP, gyönyörűen fut a progi. Most már happy vagyok!
-
Mirtyll
csendes tag
Lekaptam a xp SP2-es verzuzt, aztán fel egy ősi mezei xp-t és lám felment a progi, azt hogy működik-e, majd csak holnap próbálom ki.Ha megy minden akkor ez lesz a névnapi ajándékom magamnak
-
Mirtyll
csendes tag
így van, ilyen a win xp-m, most azt találtam, ki hogy le ghostolom a mostani beállításokat és kipróbálok egy sp2 nélküli xp-t, azt ha azzal se megy akkor... még mindig számítok rátok
Amúgy most olvasgattam, hogy lehet azért nem megy a scennerem se mert sp2 van fenn?Eddig ment... sp1-el, most meg mintha nem is lenne bedugva a konnektorba...se kép se hang... de ez kisebb problémám.
-
Mirtyll
csendes tag
kipróbáltam még egyszer ezt a területi beállítást angolra, úgy ahogy az angol gépen van,úgy állítottam be mindent,refresh, aztán
telepítettem fel a progit, de nem indul....így sem.Egy sp nélküli winxpre
kéne feltennem..... lehet le ghostolom délután a nagygépem, aztán felteszek egy
régi xp, mert most az egyik gépen alapból sp2-es xp home van fenn,
és a másik gépen is alapból sp2-es xp pro, külön nem tudom letörölni belőle
a sp-ot a programok eltávolítása menüből.
valakinek még más ötlete? -
Mirtyll
csendes tag
még nem álltam neki, de sajna xp home van fenn és per pill nincs angol verziom, csak van itt egy gép amin az van fenn és proba képpen tettem fel rá és ott futott a progi.ha leszedem a sp-2 a prorol nem baj, mert kipróbálást megér, aztán vissza teszem rá, csak az a bibi, hogy amelyik gépen ezt használnánk azon hivatalos xp home van.../sp2/-vel
-
Mirtyll
csendes tag
-
Mirtyll
csendes tag
válasz
hurricanes #21 üzenetére
nekem csak az install progi van meg amit a géphez adtak
-
Mirtyll
csendes tag
válasz
hurricanes #21 üzenetére
az angolon nincs semmilyen Sp. a magyar win xp home és pron sp2, elképzelhető, hogy a sp miatt nem fut?
-
Mirtyll
csendes tag
Segitséget szeretnék kérni, hogy mi a megoldás arra, hogy hogyan lehet az, hogy egy szoftver angol xp-n simán fut a magyar xp-n meg nem? örömmel venném, ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest