- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A Windows 10 már egy "befejezett" projekt. Van a stabil és az Előzetes kiadás csatorna. Utóbbi szerintem a Dev-nek fele meg, mivel Insider státuszú frissítések kerülnek oda. Minden más már a Windows 11-hez tartozik (Béta, Dev). Igaz, mégsem valódi Dev, mivel a Dev státuszú drivereket például nem ajánlja fel a WU. Ettől függetlenül Windows 10-nél az Előzetes kiadás a legmagasabb szint.
-
vlevi
nagyúr
De, most kezdik el az insider programban kiadni.
A mostani, legfrissebb blog bejegyzésben is írnak róla.
[link]
Wiszont én most hirtelen elvesztettem a fonalat, hogy most melyik build micsoda, mert ez, ami itt van, 19042 build, 20H2, vagyis iden osszel tervezik kiadni a végleges változatát.
Ez a béta channel, ami régen a slow ring volt, ha jól értelmezem.
Amit pedig ti linkeltetek, ázok a 20xxx buildek, már előrébb járnak, az lenne a korábbi fást ring.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest