Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
köszi
nálam ennyire nem rózsás a helyzet, mindenképpen egy pc-ben kéne megoldani a szervert és a htpc-t is...
most vettem egy mobil barton 2600+-t, aztán küzdöttem csak, mert az alaplap nem akar neki 1,4v-t adni, csak 1,575-öt. ez azért lenne fontos, mert egyben kéne megoldanom az alacsony fogyasztást, meg a lehető legnagyobb teljesítményt. ott tartok, hogy 66-133 mhz között tudom állítani speedfannal az fsb-t, remélem normális ramokkal majd elszalad 66-19x mhz-ig. ez 10-es szorzóval 660-1900 mhz-t jelentene, ami számomra már teljesen reális lenne.
már nagyjából készen van a falra szerelt gép koncepciója és pár vázlat, csak nagyon sok mindent kell majd összezsúfolni nagyon kis helyen. a kábelezés meg a htpc miatt pláne durva. meg ha már lúd alapon tök passzív rendszert tervezek, szóval lesz mit barkácsolni rajta. lehet, hogy a szünetmentest nekem is ki kell raknom a kamrába - már most irtózom a külön kábelek huzigálásától.
ez a meedios csak plugin vagy teljes frontend, mint a meedio/myhtpc? télleg, ha csinálnék egy ftp-t nem lenne kedved feltolni az uccsó meedio express verziót? gyak. évek óta küzdök a különböző frontendekkel. arra játszanék, hogy mivel a leendő beltéri úgyis kész jelet ad, valahogy össze tudom hekkelni a vivo vga-val. egyszer már sikerült ilyet a mediaportal-lal, de myhtpc r24-gyel felejtős. meg problémás a földi adók vétele is. lehet, hogy bevállalok majd egy low-cost tunert, gondolom megoldana pár dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest