- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Na igen... Újratelepítés mindig jó :)
Erről persze mindig az a mondás jut az eszembe, hogyaszongya:
Ha az építészek olyan épületeket építenének, mint amilyen programokat a programozók (legfőképp M$:) készítenek, akkor egy harkály egész városokat dönthetne romba -
-
rogers
aktív tag
Na a csökkentett mód még jó ötlet azt kipróbálom, köszi :)
Igazából az zavar, hogy nem tudom miért van. Elvileg nem instabil a rendszer, minden progi megy úgy ahogy kéne neki, nincsenek fagyások v. hasonló. Attól tartok vmi vírus kószál itt, dehát a NAV nem mutat semmit, pedig átszkenneltem vele az egész gépet... ...majd 1 óráig futott. :F -
rogers
aktív tag
Arra gondolsz, hogy vmilyen uninstaller kinyírt vmit? Uninstallt persze csináltam régebben. Ha igazad van, akkor már csak azt kéne megmagyarázni, hogy miért jön elő újra meg újra mikor indítom a gépet akkor is, ha előtte már hagytam, hogy helyreállítsa? :F
Ezek szerint hiába adom be a CD-t nem csinálja meg amit akar. Pedig cirreg a CD szóval látszik, hogy olvas róla... -
rogers
aktív tag
A kérdésem az, hogy látott-e már vki hasonlót és ha igen mit csinált.
Win2000, amikor elindítom a rendszer és belépek akkor az alábbi üzenetkét vágja ki:
Windows File Protection - Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized version. To maintain system stability Windows must restore the original version of these files. Insert you Windows 2000 Professional CD now. - Retry, More Information, Cancel.
Előtte persze semmit sem telepítettem, a NAV legfrissebb változata fent van, nem jelzett vírust. Ha végigjátszom a dolgot és azt teszem amit kér, tehát hogy frissítse be a Win2000CDről a ''felismerhetetlen'' verziójú fileokat, akkor megcsinálja. Ha Cancelt nyomok akkor sincs semmi. A poén az, hogy bármit csinálok, legközelebb amikor restartolok v. bekapcsolok megint előjön. De nem mindig! :( Egyszerűen nem értem és nem tudom mi történik.
Valaki? (megvan JPGbe mentve a hibaüzenet ablak, csak nem tudok linkelni ide, ha vkit érdekel...)
Please, help!!!!!!!!!
:F
Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest