- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
asszem beteszem a support.microsoft.com címet aláírásba, sokan nem is tudják mennyi hasznos info található ottan :)
-
rogers
aktív tag
Na igen... Újratelepítés mindig jó :)
Erről persze mindig az a mondás jut az eszembe, hogyaszongya:
Ha az építészek olyan épületeket építenének, mint amilyen programokat a programozók (legfőképp M$:) készítenek, akkor egy harkály egész városokat dönthetne romba -
lordkevin
csendes tag
Igen a win rátelepítés néha tényleg segít.
Nálam a 98 haldoklott - nem tudtam új progit telepíteni, mert olyasmit írt, hogy a termék kódja nincs beregisztrálva. Rányomtam újra - minden progi megmaradt, a hiba megszűnt.
Vannak még csodák. -
-
mura81
senior tag
Hasznos link/parancs!
Ha most telepítetted nemrég a winfost akkor inkább telepítsd fel újra. Bár nálam már volt olyan hogyszarakodott a winfos rátelepítettem egy újabbat és az megtartotta a programokat, de ''megjavította'' az előző verziót. -
X-COM
nagyúr
nyomass neki egy sfc /scannow -t, hátha többet tudsz meg
ill. EVENT VIEWER !!! -
proximus
senior tag
-
rogers
aktív tag
Na a csökkentett mód még jó ötlet azt kipróbálom, köszi :)
Igazából az zavar, hogy nem tudom miért van. Elvileg nem instabil a rendszer, minden progi megy úgy ahogy kéne neki, nincsenek fagyások v. hasonló. Attól tartok vmi vírus kószál itt, dehát a NAV nem mutat semmit, pedig átszkenneltem vele az egész gépet... ...majd 1 óráig futott. :F -
PeliScan
addikt
Nem mindig? Próbálj arra rájönni, h mit futtatsz, ami belepiszkálhat vmi rendszerfájlba.
Vagy, próbáld meg, h nem indítassz el semmi, kiírja, beteszem, ok. Nem is állítod le, csak reset. Ha még gy is baj van, akkor... :)
(vagy nézd meg pl csüökkentett módban is, h úgy is jelentkezik-é a hiba :F ) -
rogers
aktív tag
Arra gondolsz, hogy vmilyen uninstaller kinyírt vmit? Uninstallt persze csináltam régebben. Ha igazad van, akkor már csak azt kéne megmagyarázni, hogy miért jön elő újra meg újra mikor indítom a gépet akkor is, ha előtte már hagytam, hogy helyreállítsa? :F
Ezek szerint hiába adom be a CD-t nem csinálja meg amit akar. Pedig cirreg a CD szóval látszik, hogy olvas róla... -
rogers
aktív tag
A kérdésem az, hogy látott-e már vki hasonlót és ha igen mit csinált.
Win2000, amikor elindítom a rendszer és belépek akkor az alábbi üzenetkét vágja ki:
Windows File Protection - Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized version. To maintain system stability Windows must restore the original version of these files. Insert you Windows 2000 Professional CD now. - Retry, More Information, Cancel.
Előtte persze semmit sem telepítettem, a NAV legfrissebb változata fent van, nem jelzett vírust. Ha végigjátszom a dolgot és azt teszem amit kér, tehát hogy frissítse be a Win2000CDről a ''felismerhetetlen'' verziójú fileokat, akkor megcsinálja. Ha Cancelt nyomok akkor sincs semmi. A poén az, hogy bármit csinálok, legközelebb amikor restartolok v. bekapcsolok megint előjön. De nem mindig! :( Egyszerűen nem értem és nem tudom mi történik.
Valaki? (megvan JPGbe mentve a hibaüzenet ablak, csak nem tudok linkelni ide, ha vkit érdekel...)
Please, help!!!!!!!!!
:F
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest