Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Sajnos nincs a gépen miniUSB csatlakozó. Teljesen nem értem, mert a dobozában mellékelve volt egy általad is belinkelt kábel. De akárhogy forgatom, keresem, NINCS a gépen miniUSB aljzat
Érthetetlen...
Viszont OFF lettem, meguntam, hogy semmilyen módon nem tudok rá telepíteni semmit, még elvileg CAB-ból telepíthető dolgokat sem, így fogtam és rádobtam egy Androidot
Igaz csak 2.2-est sikerült, de ezzel kicsit jobban használhatóbb, mint a WinCE-vel. Legalább a böngésző jobb így rajta, meg androidra kicsit jobb az alkalmazás ellátottság.
Azért köszönöm a tippet, még nem ástam el teljesen a WinCE-t, elvégre régi kedves kis rendszeremről van szó, szerencsére a gyártó honlapjáról lelehetett tölteni a gyári WinCE rendszert, amit SD kártyáról vissza tudok rakni bármikor, ahogyan az Androidot is így raktam fel (SD kártyán /script mappába varázsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest