Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• okad

csendes tag

Kérdésem a következő: (SEGÍTSÉG :R )
    Van egy E900 tip. 7" tabla Pc-m (term.Kínai). Van rajta egy Win CE 5.0 op.rendszer (2005-2006-os).Eddig főleg e-book funkciója miatt használtam - ugy-ahogy ki is elégítette "játszó" kedvemet. Ram nincs benne.
    kaptam hozzá egy bőrtokba tett billentyűzetet :-) ...
    DE: az USB-n keresztül igaz, hogy érzékeli az eszközt a táblakütyü, de nem karakterhelyesen mükszik - tehát nem vezérelhető vele a tabla pc. A billentyűzet asztali pc-n Win XP prof. illetve laptopon helyesen működik - de természetesen nem ezekhez szeretném használni. A billentyűzethez minden kereskedő azt adta ismertetőül, hogy minden tabla pc-vel mükszik - de ez nekem nem jött be - mire egyesek azt mondták, hogy velem illetve az én jis tablámmal van baj (vagyis a rátelepített win CE 5.0-val).
    A tabla pc op.rendszerében meglévő dll-fájlok: USBSER - USBHCC - USBHID USBdisk6 - USBd , ahogy megnéztem az asztali gépen az USBHID.dll en ismerszik fel a billentyűzet. A kis gépen miért nem jelentkezik be helyesen az eszköz. Vagyis mivel (szoftver) tudnám rábírni a kis táblán lévő op. rendszert hogy kezelje a billentyűzetet. A hálón talált USB drivereket (vagy más win ce programokat is)meg valszeg felkészületlenségem miatt nem tudom rávinni a kis kütyüre.(pld-ul ubxusbser.zip (exe) és egyéb fájlokat - hogyan kell installálni a win ce-be?. Tudtok-e valami javaslatot adni ?????

A karakterkiosztás, ami „helytelenül az angolhoz képest” megjelenik a kis tábla pöcö képernyőjén:
    a „billentyű” = megjelenített karakterek:
    + = j
    A = o
    D = d
    F = r
    G = semmi
    H = semmi
    J = y
    K = n
    L = visszalép a kurzor egy karaktert
    ; = ;
    ENTER = [
    Z = 9
    X = semmi
    C = 2
    V = 4
    B = 3
    N = 5
    M = 6
    <= n
    ? = 0
    [ = m
    ] = b
    E = start menüt nyit
    R = F
    T = g
    Y = h
    U = v
    O = Objekt Mode menüt megnyitja
    P =,
    Stb,stb,stb

Ezt a karakterkiosztást, hogyan lehetne helytállóvá konvertálni ????
    Milyen USB illesztésre lenne szükség, hogy karakterhelyesen működjön a kis kütyün a tokos billentyű? (a billentyű androidos tableten is helyesen mükszik, a Win XP-ken is, csak a kis win CE 5.0-ás tablet pc-n nem megy.) Van erre megoldás ?

Új hozzászólás Aktív témák