Aktív témák
-
flurider
aktív tag
Sziasztok !
Egy felhasználós windows Xp Hunprof. Munkahelyemen használom a gépet, de néha más is hozzáfér (ilyen minden mást bezáró, hogy az asztalon lévő ikont elérje, vagy resetelőújraindító.. stb.)
Valaki valamit csinált vele, így most mindig rá kell nyomni arra az egy felhasználóra induláskor, hogy bejelentkezzen ;< Egyszer rájöttem, hogy hogykell visszaállíani, de most nemanyira megy. Már minden verziót kipróbáltam a felhasználói fiókok pipáival + tweakXPvel is, de gyse ment. Biztos hogy nem ott állították el, hanem elbaszták a rendszert, de idén már nem lenne energiám/időm ujrarakni a rendszert, a sok kis alkalmazással együtt.
Hogy tudom tehát visszaállítani azt, hgy bejelentkezzen automatikusan aza szerencsétlen egy felhasználó?
Előre is kössz.
Cs
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged