Aktív témák
-
flurider
aktív tag
Sziasztok !
Egy felhasználós windows Xp Hunprof. Munkahelyemen használom a gépet, de néha más is hozzáfér (ilyen minden mást bezáró, hogy az asztalon lévő ikont elérje, vagy resetelőújraindító.. stb.)
Valaki valamit csinált vele, így most mindig rá kell nyomni arra az egy felhasználóra induláskor, hogy bejelentkezzen ;< Egyszer rájöttem, hogy hogykell visszaállíani, de most nemanyira megy. Már minden verziót kipróbáltam a felhasználói fiókok pipáival + tweakXPvel is, de gyse ment. Biztos hogy nem ott állították el, hanem elbaszták a rendszert, de idén már nem lenne energiám/időm ujrarakni a rendszert, a sok kis alkalmazással együtt.
Hogy tudom tehát visszaállítani azt, hgy bejelentkezzen automatikusan aza szerencsétlen egy felhasználó?
Előre is kössz.
Cs
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest