- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
King Unique #142828 üzenetére
köszönöm, megpróbálkozom vele.
Doky586:
sistergés nem volt szerencsére.
-
ZavaBalazs
őstag
üdv! 101 billentyűs magyar kiosztásból nincs qwertz? a gépházban csak a qwertz, és a 101 bill qwerty verziókat ajánlja fel.
-
ZavaBalazs
őstag
helló!
adott egy win10 pro, rendszerappok (számológép, groove, fényképek amiket szoktam használni) azonnal bezárják magukat, nem appot indítva, hanem konkrét fényképet megnyitva pedig "távoli eljáráshívás nem sikerült" hibaüzenetet kapok.
ötlet? az "indítsd újra" kör már megvolt. -
ZavaBalazs
őstag
üdv!
windows 8.1-en a fényképek appban volt olyan opció, hogy helyben kijelölt képeket emailben/onedrive linkként meg lehetett osztani. w10-en viszont a linkes opcióval nem találkoztam sehol, mindent automatikusan a posta appon keresztül, mail csatolmányként akar osztani (aztán persze sipákol, ha több mint 5-6 képet küldenék, hogy átléptem a 25 megát, és nem küldi el)
kérdés: előcsalható valahogy az onedrive linkként való megosztás a w10 fényképek appból úgy, mint ahogy az 8.1-en működött? azt tudom, hogy fájlkezelő, onedrive mappából megy, de ott valamiért alapból fájlnév sorrendben tölti be elsőre, majd átrendezi az alapértelmezettnek választott legfrissebb elöl sorrendre, és ez alatt az életemet elunom. -
ZavaBalazs
őstag
üdv!
lehet hülye kérdés, de jobb kérdezni egy hülyeséget, mint aztán nagyot koppanni... szóval:
jelenleg 8.1-en van a C meghajtón onedrive szinkronom, és most nekiesnék egy win 10 clean installnak, ha formázom a C-t, az jól sejtem, hogy nem gyalulja az onedrive-ról a tartalmat, igaz?elég érdekes lenne, ha egy jelszavazott laptopon nem bejelentkezve úgy lehetne tartalmat törölni, hogy még a felhőből is ugrik, de biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged