- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
littledon
tag
válasz
#86564352 #63968 üzenetére
Bocsi, félreértelmeztem az előző kommented... ebben az esetben viszont érdekelne, hogy milyen sűrűn jön frissítés és amikor frissít a rendszer akkor egyre nagyobb és nagyobb lesz maga az op rendszer vagy frissítés során a nemszükséges dolgokat törli a rendszer majd telepíti az újat? Remélem érthető, hogy mire gondolok, ez csak azért érdekes mert a 125gb-s SSD éppen elég de ilyenkor 10gb is számít...
-
littledon
tag
válasz
#86564352 #63958 üzenetére
Köszönöm, hogy tudom kikapcsolni a Frissítéseket? Sajna Windows 10 Home van a gépen, youtubeon láttam pár videot a kikapcsolásról win gomb + R majd futtatás de azt írja ki a parancsra, hogy nem találja a fájlt... :S
Nem tudom mi volt a problémája, de végül sikerült... Win gomb + R majd services.msc és ott a Windows updateset kikapcsolni majd letilás. Jelenleg hiába keresek rá a frissítésekre a gépházban hibát ír ki, pont amit szerettem volna. Mit gonodltok ennyi elég ahhoz, hogy ne frissítsen a háttérben?
-
littledon
tag
válasz
King Unique #63954 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen!
-
littledon
tag
Sziasztok,
Lett egy új notebook a háznál, elméletileg eredeti windows 10 van rajta de nincs matrica erről a hátulján... Érvényes lehet még ettől? Ha újraszeretném telepíteni bármikor is a jövőben akkor, hogyan tudom újra aktiválni anélkül, hogy boltban megvenném a Wint?
A másik kérdés pedig, hogy sok éve Linux és Mac felhasználó vagyok így nem tudom, hogy mi a helyzet a stabilitással és a vírusokkal Win 10 en... Letudnátok írni, hogy mik a tapasztalatok a Win10 el? Még mindig egy bug tenger? Összeomlik havi szinten? Milyen sűrűn kell újratenni az op rendszert valamint mi a helyzet a vírusokkal?
(nekem az a tervem, hogy ubuntut felteszem mellé de ha véletlen azt modjátok, hogy nem szükséges mert valami "csoda" történt Windows fronton akkor meghagyom mert pár perc nyomkodás után a kezelőfelület egész meggyőző volt...)Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest