- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Csáó!
Előre telepített Win10 Pro van a Dell 5590 laposon. Természetesen tele csupa előre-utólag feltelepített alkalmazásokkal és egyéb vacakokkal. Nem tudok esetleg olyat, hogy ezt a Windowst valahogy "szűziesítem"? Gondolok itt olyasmire, hogy nyomok neki egy "önreinstallt" (javítást), de a sallangok nélkül. Valahogy lassúnak, körülményesnek tűnik a laptop működése, pedig a hardware nem indokolná (ssd, i5 8250u, 8gb ram). A kezdetektől fogva lassúnak tűnik a működése, főleg az asztali géphez képest. Az szintén SSD-s, de gyengébb a procija, kevesebb a memóriája. Viszont Win 8.1 van rajta, plusz már nem is szűz. Mégis hasít.
Vagy lehet nem a Win a baja? Gondolkodtam hogy kap Win7/Win8.1 kombóból valamit, de egyelőre megpróbálnám a Win10-et normális mederbe terelni. Feltéve hogy jó iránya indultam el.Köszi!
-
RWD
tag
válasz
King Unique #85502 üzenetére
Köszi!
-
RWD
tag
válasz
King Unique #85422 üzenetére
Köszönöm! Akkor nyugodtan mehet rá egy Win7, ha mégsem tetszene, törlöm a 7-est, és "magától" be tudja magának tolni a Win10-et a lapos. Jól értem?
-
RWD
tag
Hali!
Két témában szeretnék segítséget kérni.1.Win10 Pro esetében valóban nem lehet lelőni a frissítéseket?
2.A fent említett oprendszerrel rendelkezem, előretelepített verzió, már rajta csücsült a laposon. Ha esetleg kipróbálnék egy másik oprendszert (back to win7), akkor minden gond nélkül vissza tudom később rakni a 10-est? Matrica van a gép alján, de kulcsot nem látok rajta. Hogyan működik ez ilyenkor? Gugliztam, de nem jutottam sokkal előrébb.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest