- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
King Unique #157326 üzenetére
Szürkében van a 7 napig való szüneteltetés, mindenhol ki van kapcsolva az update, az opcionálisban driverek vannak csak.Linuxon kezdtem, Windows NT -t is használtam 7-ig bezárólag, most a csoportos házirendben és windows szolgáltatásokban kezdtem tiltással, tehát ne magyarázd meg hogy ez a király és nem pedig ekte f@s ahogy van.
Tehát azt akarod mondani hogy visszamenőleg nem kéne hogy órba szájba tolja a defender meg a százvalahanyadik verziós frissitést egy gyárira visszaállitott gépen
#157329:
Gépház update résznél skippeltem többször a Win11-et, visszahozza mialatt kéretlenül telepÍtget a háttérben. -
Hatvan9
senior tag
16GB- ram, m.2 SSD, 10.Gen i5 procival nálam csak ma több mint egy órája szarakodik, a Macbook ettől régebbi hardverrel is teljes békében hagy és évente 2x kell valamit frissiteni.
Illetve a Win11-el is zaklat, akkor miért updetelget amikor azt is felakarja tolni? Az nem felülirja az egészet úgy isVagy legalább választani lehessen hogy maradok 10-nél de frissitheti csak örökre hagyjon békén a 11-el.
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok,
Solid Edge program miatt újra használok Windows (10-es) laptopot, pár éve szerencsére Macbook-ra átáltam de akkorban még azelött valahogy letudtam tiltani a Windowsban az állandó Update-et, most 3 napja van meg de azóta folyton update-el valamit úgy hogy a szolgáltatásokban tilottam a Windows Update-nevű parancsot, nem életvitelszerűen használom és nem nyitok meg semmit csak egy programot, nem kérnék semmi állandó kéretlen háttérben menő és a gépet felpörgető folyamatot.Azt hogy ezt ünuralmúlag csinálja és nincs beleszólásom borzasztóan zavar.
Hogy uralhatom én, csak hogy kéretlenül ne csináljon frissitéseket? A gond hogy az időmet is elpazarolja és nincs beleszolásom amikor munkafolyamatra szeretném a hardvert igénybe venni, helyette hangosan terheli, felmelegiti és meriti is az akkut, azért mert az x ezredik - valamilyen update kell neki a meglévő ezer után.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- VoIP telefonálás
- Nintendo 3DS és DS topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest