- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
zolee001 #106072 üzenetére
nincsen task manager, innentől tehát ez a megoldás nem játszik, nem tölt be az sem. értelemszerűen nem tavalyi frissítést akarok törölni, azt hittem ez megugorható, de akkor leírtam, így a biztos.
A safe modeba (system restore is) történö belépés a pc power off kapcsolgatásával jót tesz a vinyoknak /ssd-knek
ez a része a legkevésbé sem izgat -
Agostino
addikt
sziasztok
visszaolvasva láttam, hogy a legutóbbi update megkavarta rendesen a gépeket, én a következőképpen jártam: céges gépen is lementek maguktól házirend szerint előírva a frissítések, aminek köszönhetően ugyan be tudok jelentkezni, de az asztali ikonok nem töltődnek be, tálcára vagy start menüre kattintva csak homokórázik a gép majd abbahagyja, semmi egyéb. láttam fentebb, hogy [ez] talán megoldást adhat, de nem tudom mennyire egyedi a hibám, jó-e ez a megoldás. gyakorlatilag csak a háttérképet látom és a tálcát, sajnos ezzel vége.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest