- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
CsakEgySrác #59701 üzenetére
Én úgy jöttem rá, hogy mi okozza, hogy visszanéztem az eseménynaplót az aidával.
Nézz rá mi váltja ki a kikapcsolást. Nálam külön mutatta az alvásnál, hogy gombbal, start/leállítással vagy valami szoftver okozta.
Ezzel is közelebb leszel. -
Pubszon
veterán
válasz
CsakEgySrác #59662 üzenetére
Nekem a T420 random alvóba ment.
A megoldás az volt, hogy az energiatakarékossági beállításokban legalul az akkumulátor menüben mindenhonnan kikapcsoltam az alvó módot. Azóta egyszer sem csinálta magától.
Próbáld ki, teszteld pár napig. Nekem most csak az van beállítva, hogy ha akkuról megy akkor kritikus töltöttség esetén leálljon.
Neked is itt lesz bibi szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest