- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
válasz
mcmike #95491 üzenetére
most kaptam céges gépet, előtelepített Windows-szal (Enterprise N x64) és nem értettem miért szaggat a VLC... most már tudom... kérdésemre, hogy miért "N", a szarházi admin visszaírja: "Never had one single issue with N windows in a long time ."
neki biztos nem volt issue az N-es windows-szal mert valószínűleg mindig csak másoknak rakta a gépére
EDIT: nekem a MPC-HC ezen az N-es windows-on szaggatásmentesen megy...
-
Geth
veterán
válasz
mcmike #95485 üzenetére
rendszeres VGA driver cserét igényel. Egy idő után nem lesz túl egészséges. Még DDU használatával sem...
Aztán már miért nem? DDU is csak egyes esetekben kell, utoljára NVIDIA-AMD csere idején volt futtatva, de amikor nem váltok gyártót, én szó nélkül szórom rá a frissebb verziókat, soha nem volt gondom belőle... -
movax
őstag
válasz
mcmike #95461 üzenetére
Édes istenem, mega codec pack 2019-ben...
Ami meg a win újratelepítgetéseket illeti: 2012-es gépen oem win7-et upgradeltem 2016-ban win10 home-ra, soha nem volt tiszta reinstall, a laptomonak (sony vaio s15) évekkel ezelőtt megszűnt a techsupportja, két éve kapott egy ssd-t, átklónoztam a rendszert, win-frissítések naprakészen fenn vannak, naponta 12 órát használom a gépet, munkára is, soha, semmilyen baja nem volt a windowsnak, minden porcikája tökletesen működik. El nem tudom képzelni, mitől nehezednek el a windowsok, hogy folyton újra kell telepítgetni.
-
King Unique
titán
válasz
mcmike #95473 üzenetére
Általános, otthoni használatra rendszerint elég a Home kiadás. De ha van lehetőséged kedvezményes áron Pro licencet beszerezni, akkor inkább érdemesebb azt, mint a fapados Home-ot. A Pro kiadásnál szükség esetén pl. a frissítések halasztása is megoldható a gépházban, van csoportházirend stb., ami további konfigurálási lehetőséget tesz lehetővé. Ugyan a soron következő verziónál (19H1) már a Home kiadásnál is lesz lehetőség szüneteltetni 1 hétig, de azért ez nem pont ugyanaz, mint amit a Pro tud.
A N és KN kiadásokat meg jobb elfelejteni, nem sok értelme van olyat használni otthon. Illetve a vége rendszerint úgyis az szokott lenni, hogy utólag szükséges a Media Feature Pack feltelepítése, mert ez+az eleve nem működik...
-
Cs1csó
titán
válasz
mcmike #95473 üzenetére
Windows 10-kiadások összehasonlítása nekem HOME verzióm van egyszerűen NINCS szükségem a PRO többlet funkcióira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Futás, futópályák
- RAM topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest