- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
zalderan #66661 üzenetére
Ahogy olvasom neki is ugyan az a bug jött elő mint nálam. Én tegnap ezeket végig zongoráztam de semmi. Miután megdöglött a tálca+start menü, hiába hoztam létre új fiókot átlépésnél "A vártnál hosszabb időt vesz igénybe" üzenet volt a képernyőn de nem történt semmi. Nem dolgozott a gép. ctrl+alt+del kombinációra reagálva inkább visszatértem a meglévőbe.
A kedvencem, hogy a Microsoft ügyfélszolgálat valóban csak hümmög. Vagyis konkrétan hárít. Náluk minden rendben... -
World-Soft
senior tag
válasz
zalderan #24487 üzenetére
Köszi.
Norton Ghost-ot használtam régen.Másik partíció nem lesz max lemez (az win szerintem nagy HDD-n van, de gondolom a semmit itt sem nagyban tárolja).
Itt is nézem, hogy visszaállításhoz kell egy külön OP amiben futtatom a visszaállításhoz.
Már kikerültem rég ezekből (a Winben is van valami ilyesmi, de azt meg sose használtam), így kérdésem, milyet hol lehet beszerezni.
Esetleg mit használsz? -
válasz
zalderan #17980 üzenetére
Na ne viccelj.. Így meg is magyaráztad vele, hogy miért kell 6 fele szórni mindent..
Meg mellesleg bárhogy is keresem, a start menü jobb klikk után nincs ott a frissítést letiltó segéd.. Ja, mert azt nekem kell letölteni és telepíteni? Tényleg sokkal könnyebb, mint a régi, testre szabható WU..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged