- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz
Gesta28 #15718 üzenetére
Nekem is ez volt.
A megoldás nálam a következő volt:
1. Media Creation Tool-al ISO letöltése a gépre.
2. Rufus-al GPT particiós séma és FAT32 beállításokkal Boot pendrive készítése.
3. Boot UEFI módban (ha UEFI-s a géped) pendrive-ról.
4. Telepítés elején a lemezkezelő résznél telesen gyalultam a HDD-t.
5. Telepítés a kiválasztott partícióra.A lényeg, hogy a pendrive FAT32-re legyen formázva (UEFI-s gépnél).
Nekem csak ezután ment fel, előtte én is az általad írt hibaüzenetbe ütköztem. -
vlevi
nagyúr
válasz
Gesta28 #15398 üzenetére
Van benne igazság, de nem úgy, ahogy az első mondatban, hoyg lopják az adataidat. Ugyanolyan (vagy nagyon hasonló) módon gyűjt adatokat, mint ahogy a google. Ha beírod a google keresőbe, hogy szarawindóz, nyugodj meg, a google is egy halom infót letárol rólad, azért, hogy "bővítse a lehasználói élményt". Aztán, hogy a gyakorlatban mit csinálnak ezzel az infóval, hát, az nagy rejtély. Sajnos ez van, ez a szép új világ. Nemrégiben volt nagy balhé a Samsung TV-kkel, amikor kiderült, hogy a beszéddel irányított TV állandóan figyel, és küld minden elhangzott szót a neten, de nem a Samunak, hanem a felismerőszoftver gyártójának. Valahol persze érthető, hogy figyel a TV, mert, ha nem figyelne, akkor honnan venné észre, hogy hozzá szólnak? Másrészt viszont tényleg aggályos, hogy az éjszaka elhangzottakat is elküldi
Nem védeni akarom a Microsoftot, mert persze, nekem is rosszul tud esni, ha kukkolnak, és ha lehet, én is kikapcsolok olyan dolgokat a telefonon, amire nincs szükségem, de van egy bizonyos szint, ami alá nem lehet menni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gesta28 #15398 üzenetére
Ahogy olvasgatok utana, figyelmesnek kell lenni es par dolgot manualisan ki kell kapcsolni , akkor nagyjabol rendben van... Bar egyre kevesbe tetszik, de majd Dx12 miatt nem marad mas valasztas...
Front3r: opciosan lehetne fizetni is azert hogy atadd a privatszferadat, mosolyogva tejelnél? Mert most azt csinalod a draga penzen megvasarolt szoftvereddel ..
-
front3r
őstag
válasz
Gesta28 #15398 üzenetére
Mert ha bármit megtud rólad a Microsoft akkor tuti holnap jön a feketekocsi. Egy ilyen nagy mammutcég tuti az embereket üldözi duplacsövű shotgunnal, mi mást csinálnának? Meg ugye nem tudják hol vagyunk, de most kiderülhet a Windows 10 által. Ójajj mi lesz most?
Szard le ezeket a "híreket"! Nem fognak ellopni tőled semmit sem.
wwenigma: Termékfejlesztésre és az esetlegesen célzott reklámok miatt féljek? Szépen le van írva, hogy mire használhatják fel.
Amúgy meg ha belelát a MS az "életembe" akkor mi van? Maximum egy jót röhögnek az alkalmazottak, de ők is jól tudják hogy senkinek semmit sem adhatnak át, mert abból világbotrány lenne. Annyira értelmetlen ez miatt aggódni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest