- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
gabyka #134064 üzenetére
Tokeletes meglatas
Pontosan igy van!
orvosolni tudom a bibit, fogok egy kulso USB hangkarcsit es azzal meg mukodik
a fene se erti ezt.....hat nem szabvany a miki bemenet?
Mert miert mukodik a kulso hangkaresz miki bemeneten es miert nem az alaplapin, sot ugye kivetelekkel, mert ha nem mukodne egytalan, megertenem
Vajh mit csinal Skype es a Discord, hogy mukodik.....es meg akkor a fonomsagokrol nem is irtam, hogy meg a ketto kozott is vannak minosegbeli kulonbsegek, a Discord sokkal szebben szol -
Necronom
senior tag
válasz
gabyka #134057 üzenetére
termeszetesen engedelyezve van, hiszen hasznalatban vannak egy masik mikivel....
probaltam ugy fogalmazni a kerdesem, hogy ertheto legyek, de valaszeg nem sikerultmegegyszer:
Van egy pc, azon egy mikrofonbemenet, ami hasznalatban is van egy akarmilyen kis asztali mikivel...
Most vasaroltam egy AKG Pi5 dinamikus mikit, hogy jobb minoseget erjek el (majd egyszer valamikor veszek egy jobb hangkartcsit is)
De az AKG-t bedugva szimplan 2 program hallotta
az egyik a Discord, a masik meg a Sype...de nekem egyik sem kell
Nekem kellene az Audacity es a Zoom, de egyik sem mukodik, teljes csend van
Minden beallitast atneztem, a miki engedelyzve van a windowsban, probaltam az miki erositot is hozza, +30dB-ig, de semmi, csak a zajt hozza....
Egyebirant a Discord 0dB erositessel is tokeletesSajna jobban nem tudom megfogalmazni a problemamat irasban ...
-
King Unique
titán
válasz
gabyka #133954 üzenetére
How to Enable or Disable Automatic Mounting of New Disks and Drives in Windows
Amiről és az egyéb okokról (pl. rejtett / offline partíció) már volt szó itt több alkalommal. Ahol az automount alapértelmezetten és normál esetben eleve be van kapcsolva, vagyis ha esetedben esetleg ki van kapcsolva - ami magyarázza miért nem kapnak automatikusan meghajtóbetűjelet a kötetek - és nem te magad csináltad, akkor az lehet akár egy 3rd party program gányolása miatt is...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest