- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
malacka87 #37036 üzenetére
Sajnos nálam is pontosan ez van, ezért is fontolgatom a visszatérést a 8-asra, amivel kezdetektől fogva maximálisan elégedett voltam.
Ezért is érdekelne, hogy SOHO használatban elvben mennyiben kéne jobbnak lennie a 10-esnek.
A másik nagy kérdésem a chipset driver ügye. Anno azt tanultam, hogy friss telepítésnél a legelső dolgom a gyári chipset driver telepítése kell, hogy legyen.
Aztán 10-esre már nem volt ilyenem, de elvben Windows-telepítési szakértő azt tanácsolta, hogy a 8-as chipset drivert a 10 telepítésénél is ajánlott feltenni. Hát, én ebben mondjuk nem vagyok annyira biztos...Szerintetek?
MaCS
-
birorichard
őstag
válasz
malacka87 #34802 üzenetére
Csak a Spotify-nél csinálja?
Valaki okosabb kijavít, ha tévedek, de nekem akkor kezdte ezt játszani, mikor telepítettem a 1511 update-et, és a memóriakezelés megváltoztatása miatt van. Próbálja a RAM-ot relatíve tömve tartani a leggyakrabban használt programokkal, hogy az indulásuk gyorsabb legyen. Nekem ez oda torkollott, hogy negyed órával a bekapcsolás után az egeret alig bírtam megmozdítani, a memória tele, HDD-t nyüstöli, néha segített, ha bezártam 1-2 programot, de inkább nem, úgyhogy újrahúztam egy szűz rendszert, windows update-et services-ben kilőttem, azóta csak célzottan akkor engedélyezem, ha kifejezetten kell valamelyik frissítés vagy a store-ban akarok vmit letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest