- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Hardverhiba lesz mégis, bár én még ilyet (hogy külön-külön működjenek a billentyűk, csak a kombinációjuk nem) nem láttam...
Live Linux alól sem megy az AltGr + V, B, Y, Í (ezekkel voltak Windows alatt is a gondok), az AltGr más gombokkal oké, a problémás gombok önmagukban, illetve Shift-tel stb. okék.
USB-s külső billentyűzettel megint nincsen gond.
-
TRob1
veterán
-
netpeti98
addikt
-
Hunork
veterán
És NEM szabad használni a Wise...stb Registry Cleaner-t, mert ezek nyirbálják meg a belső adatokat. Legalábbis nálam 3 reinstall kellett, hogy programról programra járva kiderítsem. Mióta NINCS ilyen program, minden működik! Amit használni lehet, ha minden áron fontos: CCleaner, és a RegCleaner (Jouni Vuorio). Szerintem.
-
spanyoll
addikt
Ezt végigcsináltam, semmit nem ér. A lapozófájlt is átállítottam ahogy írtad meghatározott méretre, még mindig zabálja a vinyót 80-95%nyira ez a szaros system and compressed memory. Mit lehet még csinálni?
-
twine
veterán
Olyan a hiba jelenséged, mintha több megjelenítő lenne akasztva a gépedre, és kiterjesztett módban futna a megjelenítés...
Ezen a vonalon próbáltál már elindulni?
Ha van ráakasztva valami, akkor bekapcsolni,, ha nincs, akkor kötni rá egy második kijelzőt,,stb...
Bocs, ha debil ötlet, de pont így néz ki egy kiterjesztett asztal, ha nem 100% működik... -
spanyoll
addikt
Asztaliban 16gb, ott nem nagyon probléma ez, viszont a laptopnál a 4gb-tal eléggé zavaró, mert gondolom kevésnek gondolja és ezért elkezdi teleszarni a lapozófájlt még üresjáratnál is és az amúgy sem acélos laptop hdd-t üresjáratban pörgeti 7-10mbpskel. Akkor állítsam kézire az automatikus helyett, vegyem le viszonylag kevésre és az megoldja elvileg a problémát?
-
Meglepően jól.
Nekem két gépemen (egy atomos T100-as és egy AMD-s asztali PC) is remekül elvan 2 GB RAM-mal, irodai munka, levelezés, Chrome 30-40, de nagyrészt felfüggesztett (Great Suspender rulz...) füllel, időnként videók.
Semmi problémám, fennakadás nem volt eddig.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest