- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kal-El #114542 üzenetére
Abban a válaszban le van írva a lényeg, ahogyan az is, hogy nem feltétlen van minden esetre vonatkozó általános válasz, mivel ahhoz jobban meg kell vizsgálni 1-1 esetet. Amúgy meg ha annyira érdekel, írjál te is a Microsoftnak, EU-nak, eladónak, hogy világosítsanak fel esetedben pontosan mi a helyzet. Vagy vegyél megfelelő forrásból, hivatalos viszonteladóról Windowst, még ha esetleg valamivel drágább is és akkor nem kell találgatni, hogy mennyire van rendben, vagy sem, mint már említve volt. Ha annyira az olcsó kulcs kell, lehet akár azt is, csak akkor meg nem feltétlen azt kellene feszegetni, pláne nem látatlanban a részletek ismerete nélkül, hogy az vajon minden esetben, minden szempontból tuti biztosan rendben van-e, hanem használni és örülni, hogy akár ilyen olcsón is elérhető és működhet.
-
King Unique
titán
válasz
Kal-El #114515 üzenetére
Nemrég már megosztotta itt más a Microsoft válaszát az olcsó Windows + Office kulcsokra és egyéb, a licenccel kapcsolatos információkra vonatkozóan. Amúgy meg kérdezd az eladótól, vagy ha annyira biztosra akarsz menni és nem utólag találgatni, akkor megfelelő forrásból szerzed be, ilyen egyszerű.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Kal-El #114515 üzenetére
Helló. Én pont vettem egyet és nem Retail-t kaptam pedig azt fizettem, írtam az eladónak, de azóta semmi hír. Max annyi hogy jelzet , hogy utána néz. Én még aktíválás előtt ellenőriztem, és lehetett látni hogy MAK kulcsot kaptam amit akár több 100 ember is használhatja. Azaz bármikor le is tilthatják. Röviden ennyi, nekem eredeti boltból van Retail Home, most Retail Pro- vettem , de nem azt kaptam . Ha jól tudom a PRO-ban ki lehet kapcsolni teljesen a frissítéseket., de lehet ezt már a Home-ban is meglehet, de szerintem nem. Ha jól rémük 7 nappal lehet elhalasztani csak. Én most egy külö programot használok hogy ne frissítse magát az OP-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest