- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kal-El #114542 üzenetére
Abban a válaszban le van írva a lényeg, ahogyan az is, hogy nem feltétlen van minden esetre vonatkozó általános válasz, mivel ahhoz jobban meg kell vizsgálni 1-1 esetet. Amúgy meg ha annyira érdekel, írjál te is a Microsoftnak, EU-nak, eladónak, hogy világosítsanak fel esetedben pontosan mi a helyzet. Vagy vegyél megfelelő forrásból, hivatalos viszonteladóról Windowst, még ha esetleg valamivel drágább is és akkor nem kell találgatni, hogy mennyire van rendben, vagy sem, mint már említve volt. Ha annyira az olcsó kulcs kell, lehet akár azt is, csak akkor meg nem feltétlen azt kellene feszegetni, pláne nem látatlanban a részletek ismerete nélkül, hogy az vajon minden esetben, minden szempontból tuti biztosan rendben van-e, hanem használni és örülni, hogy akár ilyen olcsón is elérhető és működhet.
-
King Unique
titán
válasz
Kal-El #114515 üzenetére
Nemrég már megosztotta itt más a Microsoft válaszát az olcsó Windows + Office kulcsokra és egyéb, a licenccel kapcsolatos információkra vonatkozóan. Amúgy meg kérdezd az eladótól, vagy ha annyira biztosra akarsz menni és nem utólag találgatni, akkor megfelelő forrásból szerzed be, ilyen egyszerű.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Kal-El #114515 üzenetére
Helló. Én pont vettem egyet és nem Retail-t kaptam pedig azt fizettem, írtam az eladónak, de azóta semmi hír. Max annyi hogy jelzet , hogy utána néz. Én még aktíválás előtt ellenőriztem, és lehetett látni hogy MAK kulcsot kaptam amit akár több 100 ember is használhatja. Azaz bármikor le is tilthatják. Röviden ennyi, nekem eredeti boltból van Retail Home, most Retail Pro- vettem , de nem azt kaptam . Ha jól tudom a PRO-ban ki lehet kapcsolni teljesen a frissítéseket., de lehet ezt már a Home-ban is meglehet, de szerintem nem. Ha jól rémük 7 nappal lehet elhalasztani csak. Én most egy külö programot használok hogy ne frissítse magát az OP-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest